Kysy
 • netin jakaminen wlanin kautta, ei yhdistä minnekkään vaikka yhteys näyttäisi toimivan

  Eli Minulla on Tenda W311U usb tikku koneessa, AP modessa, jonka tarkoitus olisi jakaa netti, aluksi valitti vajaata/puuttuvaa yhteyttä(ei löydä ip), sitten laitoin sen sillattavaksi, jolloin löysi ja näytti toimivan.

  Noh ongelma on se, että minulla on toisessa koneessa D-link DWL-G122 usb wlan tikku, mutta kyseinen yhteys ei toimi, toimii joko minuutin ja sitten ei lataa mitään tai ei ollenkaan, ei toimi myöskään android kännykälläni, tosin itse d-link tikku toimii, sillä jos jaan mobiililaajakaistani android(2.2.1) luurilani, niin yhteys toimii, hidas tosin(gprs)..

  Eli onko vika tuossa tendan tikussa? Jos on, niin mitä voisi kokeilla että alakisi toimimaan paremmin, yhdeyden korjaaminen ei auta(kummalakaan koneella)

  Android d-link DNA Saunalahti tenda USB WLAN Yhteysongelmat

2 vastausta

 • Jakaa? Laita ADSL pystyyn, ja wlanilla kun yhdistät, ja laitat asetuksiin oikeat kohdat, pystyt jakamaan tulostimia etc.

 • Kerrot, että sinulla on kaksi Wlan USB-tikkua, mutta et mainitse mitään modeemista tai Wlan-reitittimestä, ne tarvitaan myös yhteyden muodostamiseen. (nämä sinulla ilmeisesti on)

  Tarvitaan myös on Wlan USB-tikkujen ajurit, jotka tulee yleensä tikun mukana tai sitten netistä lataat uusimman ko. laitteen ajurit.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista