Kysy
 • Näytönohjain ei herää koneen käynnistyessä.

  Eli ongelmana on että kun koneen käynnistää niin näytönohjain ei anna minkäänlaista signaalia ulos. Kone muuten tuntuu käynnnistyvän normaalisti. Reset napin päinallus ei auta ongelmaan mutta kun sammuttaa koneen virtanappia pitämällä pohjassa niin kone käynnistyy normaalisti.

  Aluksi luulin että BIOS (UEFI) tekisi tämän mutta nollaaminen tai uuden biossin asentaminen ei auttanut ongelmaan.

  On todellarasittavaa aina sammuttaa kone virtanäppäimestä ja laittaa uudelleen käyntiin. Eikä se varmaan koneelle mitään hyvää tee.

  Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3

  näytönohjain signaali

5 vastausta

 • Oletko kokeillut ottaa näyttistä irti ja laittaa takaisin? Auttaa yleensä monenlaiseen näyttisongelmaan. Kokeile samalla eri virtakaapelia näyttikselle, kun kiinnität sen uudestaan.

 • Uutta BIOS:sia ei kannata asentaa heti, vaan sitten kun kaikki muut keinot on kokeiltu.

 • Kolme paikkaa kokeilla näytönohjainta, testaa lähteekö muissa käyntiin heti. tossa lisää: http://forums.ocworkbench.com/showthrea...a1b802&t=156121

 • Eilen illalla kokeilin tuota näyttiksen irroitusta ja toista virtakaapelia tuloksetta. Täytyy tänään illemmalla kokeilla tuota toista slottia. Emossa on onneksi takuu vielä voimassa jos osoittautuu vialliseksi. Ilmoittelen myöhemmin miten kävi.

 • Nyt kokeilin vaihtaa tuota slottia. Kone käynnistyi normaalisti kuvan kanssa ilman uudelleenkäynnistystä. Lisäksi koneen nopeus peruskäytössä tuntui nousevan paremmaksi. Pitää vielä jossain vaiheessa kokeilla tuota alkuperäistä paikkaa toisellä näytönohjaimella mutta näillä näkymin näyttäisi että vika on emolevyssä.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista