Näppis lakkasi toimimasta w8 hetkellisen win98 käytön jälkeen!?
0
Elikkä näppis (iha perus logiteck halppis) lakkasi toimimasta windows 8 pöytäkoneessani, kun käytin sitä hetken kiinni windows 98 koneessa. Se oli siinä kiinni alle 5min. w8 ei tunnista näppistä ja se ei näy laitteissa ja tulostimissa, kuten esim. hiiri. Kun näppiksen kytkee koneeseen, välähtää näppiksessä valo ja sen jälkeen ei mtn...???! mitä tehdä?

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Tuo PS/2 näppis pitää olla valmiiksi kiinnitettynä jo käynnistettäessä.
+6

Kommentoi tätä vastausta

PS/2 liittimellä liitettävät oheislaitteet (hiiret ja näppikset) vaativat, että ne on kytkettynä jo konetta käynnistettäessä. Jos ei silti lähde toimii, niin tarkista seuraavat:
-Liittimen pinnit on ehjät
-Liitin on kytketty oikeaan PS/2 paikkaan. Hiiren paikka on vihreä ja näppäimistöjen semmonen lila.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Toimiiko näppis kuitenkin siinä toisessa koneessa?

Jos toimii niin välähtääkö valo viiveellä vai kytkiessä johtoa? Mikäli välähdys tapahtuu kun kytket johtoa koneeseen, voi koneesi olla että portissa on jokin kosketushäitiö. Siis että näppiksen liittimet ei osu porttien vastinkappaleisiin.

Auttaisiko, että käynnistät koneen uudelleen näppis kiinnitettynä (jos olet kytkenyt ja irroittanut sen kone päällä). Windows 8:ssa on vielä paljon bugeja joten voi olla sitäkin.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Soriii! käyttiksenä siis w7... :D
Ja toimii moitteitta siinä toisessa koneessa, jossa on win98. Muihin koneisiin en ole voinut kokeilla kun tuossa näppiksssä on semmonen old-school liitin, semmonen pyöreä, kosketushäitiöstä tuskin ei ole kyse kun se kumminkin välähtää w7 ja win98 toimii. ja kun se näppiksen kytkee w7 niin se heti välähtää ne valot, ja sitten pimenee koko toosa. Todella outoa!
-kysyjä
+1

Kommentoi tätä vastausta