Kysy

6 vastausta

  • Kyllä varmaaan aina myydään viel 7 kannettaviikin. Mut voi niihinki jos on 8 laittaa 7 koska se 8 on niin perseestä.

  • Jos et löydä 7 käyttöjärjestelmällä kannettavaa,niin sinun on ostettava 8 käyttiksellä ja hommaa siihen vindows 7 oem käyttöjärjestelmä ja asenna se koneelle hävitä se paska 8 pois huonompi kuin vista

  • WIndows 8 on aivan järkyttävä. Ihmiset sanoo, että kun sen kanssa jaksaa pari kolme päivää sählätä ja pelata, siihen tottuu ja huomaa että se onkin ihan mahtava ja hyvä. Meidän perheellä on ollu uus kannettava nyt kolme kuukautta ja musta tä on vielä järkyttävämpi kun aluksi. Siis aivan kammottava käyttöjärjestelmä ja antaisin mitä vaan että sai sen seiskan takasin. Saa vaan nähdä että antaako nuo minun vaihtaa tähän käyttöjärjestelmän vai ostanko oman koneen ja siihen sitte hankin sen vanhemman. Vanhassa vara parempi, tässäkin asiassa.

  • Läppäreitä on vielä jonkinverran myynnissä Windows 7:lla. Mutta lähes kaikki mallit on jo hieman vanhentuneita. Uusia julkaisuja ei tule ja 7:lla toimivat koneet häviävät hiljalleen. Useimmat valmistajat kumminkin tukevat seiskaa julkaisemalla niille ajurit kyseiseen käyttöjärjestelmään. Eli voit asentaa 7:n tietokoneeseen jos sinulla on ostettu windows 7. Tai jos sinulla on esim vanha windows 7 läppäri voit käyttää oem koodin (tarra läppärin pohjassa) uuteen läppäriin.

  • Mircopc oli kyellyt lähes kaikilta toimittajilta, että saako seiskana, kertoivat, että seiskat on myyty loppuun ja toimittavat kasilla. siihen voi asentaa tosin koko roskan, että se ainakin näyttää seiskalta.
    Poliitista kantaa en sen enempi ota, mutta eiks se olis reilua myydä vaikka XP:llä. Asiakas saisi valita?

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista