Musiikkipalvelu, josta voi ladata myös kappaleet koneelle/mp3:lle
-2
siis joku kohtuuhintainen max 30 e/kk

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Spotify Premium (10€/kk)
Jos tarkoitat sellaista kuukausimaksullista musiikintoistopalvelua ja että voit ladata kapaleet offline-tilaan käytettäväksi niin tuossa olisi sellainen. Tosin MP3-soittimista ei taida tuettuja olla kuin omenan iPod Touch. Androdi-laitteissa ja muissa ompun iOS laitteissa (puhelimet ja tabletit) kyllä toimii. Toki voit Spotifyn kautta ostaa kappaleita yksitellenkin kokonaan omaksi (niin että saat ladata sen MP3-tiedoston itelle ja hintaa kappaletta kohden taisi olla joku 1,50€).

Jos haluat sellaista että saat ladata sitä musiikkia (niitä musiikkitiedostoja) kuukaudessa niin paljon kun haluat, niin sellaista palvelua ei taida täällä hetkellä olla. Jokainen biisi/albumi myydään erikseen.
Niitä albumeita ja yksittäisiä biisejä myyviä palveluita on sitten vaikka kuinka paljon
- Poimuri
- CDON.com
- MTV3 store download
+1

Kommentoi tätä vastausta

Eikös noissa mainituissakin poimurissa jne ole se rajoitus, että biisiä voi kuunnella käyttöoikeudella vain siltä koneelta, johon se on ladattu. Sit kun asennat käyttiksen uudelleen niin biisit onkin sitten siinä menetetty. Ainakin itsellä kävi niin Nokian ovi musicin kanssa. Miksi yleensä pitää biisejä koneella tilaa viemässä? (Tietty jos haluaa kuunnella niitä esim autossa ja soittimessa ei ole liitäntää ulkoiselle mp3-soittimelle, voi vaikka nauhoittaa biisin audacityllä tms mp3:ksi ja polttaa levylle. Mutta toisaalta sehän taitaa olla laitonta!):D
+1

Kommentoi tätä vastausta

spotify+free sound recorder
0

Kommentoi tätä vastausta

tai torrenz.eu ja dc++ :P
-2

Kommentoi tätä vastausta