Kysy
 • Ms office 2016 pro plus

  Eli siis, ms office 2016 pro plus, kellään tietoa mistä ladata 64bit. version engl. tai suomen kielisenä ilman tuota lukittua produt key.ta.

  Saksankielinen löytyis omasta takaa, lukitulla avaimella, mä en saa asennusta onnistumaan, niin ettei herjais että ohjelmisto on jo käytössä, vaihdettua ja annettua tuota toista avainta ohjelmistoon joten lataa kai asennettaessa tuon avaimen.

  Tuli hankkittua toinenkin pay palista, piti olla 64.bit, antoi vain latauksen 32bit. versioon, asentuu kyllä tuote avainkin toimii mutta en saa tuota 64bit. versiota, en viitisi rekata sitä outlook tililleni.

  Microsoft Office

3 vastausta

 • Täältä: https://products.office.com/fi-fi/professional

  Klikkaa "Osta nyt" painiketta ja seuraa ohjeita

 • Voit kylläkin aina ladata kielipaketin mihintahansa Office versioon,jolloin voit käyttää sitä millä kielellä tahansa.Ymmärsin että Saksankielinen 64 bit. versiosi toimii.

 • Kyllä Saksan kielinen 64bit. toimii kyllä, ja englannin kielinen toimii myös mutta ei ole kun tuo 32bit. versio, kielipaketit on, mutta kun en saa tuota englannin kielistä 64bit. latausta kun tuo koodi on lukittu siihen, englannin kielinen on myös 64bit. mutta en saanut 64bit. latausta, niin kun saksan kielisestä sain.

  Saakohan tuolta storesta tosiaan latauksen, maksamatta tuota hirvittävää summaa kun on toimiva koodi avain kuitenkin, sähköposti rekautuneenakin antaa vain 32bit. latauksen koodilla tietty, en rohjennut mennä kaupassa loppuun asti, ajattelin tuota summaa se sai jotenkin ottamaan etäisyyttä.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista