Kysy
 • Mokkula saa virtaa mutta tietokone ei tunnista?

  Eli tosiaan mokkulana HUAWEIN e153. Kun kytken mokkulan mihinkä tahansa tietokoneeseen niin mokkulan vihreä valo alkaa vilkkumaan jolloin se siis saa virtaa mutta kone ei sitä muuten sen enempää tunnista.

  Valojen merkitykset: [ link ]

  Ei aukaise saunalahden sovellusta niinkun pts ja kysy salasanaakaan siihen siis.

  Laitteen Expat Shield Routing Miniport #6 ohjaimen kanssa on ongelma. Ohajaimen asentaminen uudelleen saattaa korjata tämän ongelman. Ei korjaa. Kokeiltu on muutamaan otteeseen.

  Kun otan ton Expat Shield Routing Miniport ohjaimen käyttöön niin tulee taas ohjauspaneelissa laitteet ja tulostimet kohdassa PC:n kohdalle huutomerkki ja vaatii vinamääritystä ja se vikahan on siis tuossa kyseisessä ohjaimessa. Kai?


  Suurimpana ihmetyksen aiheena mulla tässä on nyt se että miks mokkula saa ylipäätänsä virtaa kun ei toimi. Onko vika siis jossain koneen sisällä? Miten se voi tolleen yhtäkkiä alkaa olla toimimatta ja oleen jotain vikaa jossain ohjaimissa.

  Ja ajureita ei voi uudelleen asennella kun kone ei siis mokkulaa loppuun asti tunnista.

  Ja vielä se että mokkula on kyllä taittunut pari kertaa sen elin olon aikana mulla mutta toiminut silti ja nyt on eka kerta kun kone ja mokkula enpä tiedä kumpi sit loppujen lopuks mutta kuitenki niin alkanut kränäämään.

  Tietäville ja auttaville suuri kiitos.

6 vastausta

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista