Kysy
 • Mokkula ja mediacenter

  Moikka! Tarkoituksena olisi lähiaikoina hankkia jonkinlainen mediacenter, joko Android- pohjainen (esim. tämä: [ link ] tai Raspberry Pi ja tarvitsisin tietoa saanko mokkulani toimimaan OTG -kaapelilla eli tukeeko Android tai Raspberry Pi sitä.

  Mokkulani on Telewell LTE/4G/3G, ei siis + malli. Siihen löytyy Linux ajurit, jotka olen kokeillut toimiviksi ainakin Zorin OS 9:ssä ja Ubuntu 14.04:ssä. Joten saanko sen toimimaan Raspberry Pi:ssä, joka on myös Linux pohjainen? Entäs toimiiko Androideissa, jos vain tukee OTG:tä? En viitsisi hankkia erikseen yli 100€ mokkulareititintä tai 4G Wifi mokkulaa, kun sitten jää taas turhanpäiväiseksi melkein satasen tikku.
  Käyttötarkoitukset lähinnä Twitch, Youtube, Netflix tms.
  Kiitos vastauksista :)

  Android media raspberry pi

Yksi vastaus

 • Rasperry Pi:n saa asennettua Arch Linuxin, jossa nuo ajurit kyllä pyörivät. En kyllä valitsisi sitä kuitenkaan media centteriksi. Tehot ei Arch Linuxin kanssa riitä sulavaan nettiselailuun, saatika HD videoiden pyörittämiseen. XBMC käyttiksellä HD videot kyllä pyörivät hyvin, mutta en lähtisi takuuseen noiden ajureiden kanssa ja muutenkin käyttöliittymät on hyvin minimalistisia esteettisesti. Siirtymäanimaatiot valikossa esimerkiksi näyttää silmääni aivan järkyttävältä.

  Valintani noista kahdesta on Android TV. Johon kokeilisin sitä Arch Linuxia. Saattaa siinä olla tehoa jopa Fedoraan tai Ubuntuukin.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista