Miten Windows 10 asennetaan ns. puhtaasti?
0
Minulla on usein ollut tapana asentaa Windows 7 uusiksi säännöllisen väliajoin, koska se pitää Windowsin tuoreena ja nopeampana, kun ei kerry paljon roskaa.

Nyt on mahdollisuus päivittää Windows Kymppiin ja siinä kuulemma vanhat tiedostot ym. säilyy. Miten siis asennan kympin tuon päivitysohjelman kautta ilmaiseksi niin, että se on ns. tuore, asennuksen jälkeen tiedostoiltaan tyhjä.

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
""Jos olen ymmärtänyt oikein. Ensin päivität kympiksi, teet windows 10 työkalulla levykuvan kympistä ja poltat levykuvan dvd-levylle tai usb-tikulle. Asennat sen uudelleen"

EI näin! ^

Ihan turha päivittää sitä konetta ensin 10 ja toisen kerran uusiksi perään! Eli kahteen kertaan kuten edellä joku neuvoi.

W7 serial käy uuteen w10 asennukseen samalle koneelle.

Eli lataat seiskallesi sen windows 10 työkalun millä saat sen levykuvan "installerin" tehtyä (w10) ja poltat sen tikulle tai cd:lle > boottaat ja asennat.

sitten kun kysyy serialia (jos kysyy) niin laitat sen w7 koodin.

Juuri hiljattain näin tein itsekkin. Myös MS vahvisti että saman koneen w7 seriali käy kymppiin mikäli asentaa puhtaana samalle koneelle.
+3

Kommentoi tätä vastausta

+1

Kommentoi tätä vastausta

Jos olen ymmärtänyt oikein. Ensin päivität kympiksi, teet windows 10 työkalulla levykuvan kympistä ja poltat levykuvan dvd-levylle tai usb-tikulle. Asennat sen uudelleen (mukautettu asennus) ja formatoit kovalevy osiot. Windows avainta ei tarvitse tässä vaiheessa enää asentaa. Korjatkaa jos olen väärässä!
0

Kommentoi tätä vastausta

Miten aktivointi, tunnistaako että on päivitetty?
0

Kommentoi tätä vastausta

Sinulla on ilmeisesti ollut 7 aikaisemmin. Tarvit sen tuoteavaimen rekisteristä tai koneen kyljessä olevasta tarrasta (jos Windows oli esiasennettuna). Magical Jelly Beans on hyvä ohjelma hakemaan se tuoteavain rekisteristä.
-1

Kommentoi tätä vastausta