Kysy

4 vastausta

 • Jos sinulla on luottokorttipankissa tili ja verkkopankki, niin ensin verkkopankissa rahat tilille ja sieltä sitten normaali siirto toiseen pankkiin.
  Jos luottokorttipankki on Nordea eikä sinulla ole siellä tiliä/verkkopankkia, niin Nordean laskunmaksuautomaatilla voit tehdä tilisiirron luottokortilta suoraan toisen pankin tilille (maksat "laskun") - kortin tilisiirto-ominaisuus pitää olla ensin aktivoitu (maksuraja automaatilla).
  Jos luottokorttipankki on joku muu eikä tiliä/verkkopankkia, niin käteisnosto + talletus on ainoa vaihtoehto.
  Ja muistathan, että luottonostoista menee aina kulu (Nordeassa 2€ + 3%).

 • Jos et pääse luottokorttiyhyiön verkkopankkiin tai sellaista ei ole tai siellä ei tuota mainittua tapaa maksaa tilille ole, on vaihtoehtoina:

  1) nostat automaatilta luottokortilta rahaa ja talletat sen tilille joko Talletus-automaatilla tai pankissa.

  2) Verkkopalvelu, josta voit maksaa siirtää rahaa kortilta tilille, esim TransferWise onnistuu miltä tahansa luottokortilta rahan siirto suomalaiselle tilille.

  Luotolta rahan nosto tai siirto, tavalla tai toisella, maksaa yleensä aina. Suomessa tyypillisesti jotain 2 - 3 prosenttia halutusta summasta, riippuen pankista ja ehdoista.

 • Oletko kokeillu verkkopankin kautta? Paha sanoa tarkemmin kunnei tiedä mitä pankkeja käytät. Pitäisi onnistua noinkin yksinkertainen asia helpostikkin.

 • Verkkopankissa voi siirtää.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista