Kysy

18 vastausta

 • Yhdysvallat on vaikea maa muuttaa, koska sinne on tulijoita niin paljon. Helpoin tapa lienee muuttaa väliaikaisesti, ns. nokia-imigranttina, eli menet suomalaisen yrityksen palvelukseen, joka lähettää sinut ulkomaille töihin. Tällöin et ole kylläkään "oikeasti muuttanut" Yhdysvaltoihin vaan olet ns. lähetettynä työntekijänä, joka on töissä suomalaisessa yrityksessä. Eli jos irtisanot itsesi tai sinut irtisanotaan, joudut palaamaan takaisin Suomeen.

  Toinen "helppo" tapa on mennä naimisiin Yhdysvaltain kansalaisen kanssa :-)

  Lisäksi helppo tapa on osallistua Yhdysvaltain Green Card -arvontaan, jossa valitaan joka vuosi arvalla noin 50000 ihmistä, joille myönnetään green card, eli oleskelu-/työlupa Yhdysvaltoihin.

  Noiden lisäksi helppoja tapoja ei olekaan. Tapa, jonka joiden lisäksi tiedän, on hakea töitä Yhdysvalloista suoraan ja löytää yritys, joka on valmis kustantamaan sinulle viisumiprosessin ja hankkimaan sinulle ns. H1B -viisumin. Tuon ehdot ovat aika tiukat -- sinun pitää työskennellä alalla, jossa on Yhdysvalloissa työvoimasta pulaa, yleensä pitää olla myös vähintään maisterin paperit koulusta ja todistus, että olet ko. alan rautainen ammattilainen (CV:n muodossa). Tuossakin on paljon, paljon rajoituksia eli sekään ei ole vielä varsinaisesti lopullinen tae siitä, että olet muuttanut "pysyvästi" Yhdysvaltoihin. Vasta USAn kansalaisuus on tae siitä, että voit halutessasi asua ja elä Yhdysvalloissa loppuelämäsi.

 • Minäkin haluaisin sinne muuttaa opiskeluiden jälkeen mutta kuulemani perusteella se Green Card on vaa nii vaikea saada.

 • Tyhmyydestä en kyllä tiedä ja läskejä täällä suomessakin :D
  Ne ihmiset kenet olen jenkeissä tavannut on ollut kyllä vähintään yhtä fiksuja kuin suomalaiset ja läskeydestä.. hmmm suomalaisista ystävistäni suurempi osa on liika lihavia kuin yhdysvaltalaisista ystävistäni :)
  Yhdysvaltoihin pääseminen vaatii kärsivällisyyttä, kyllä sinne töihin pääsee jos haluaa ja aina voi harkita yritystä sinne joska kautta voi toimia siellä bisnes viisumilla :) ps:muitakin tapoja on etsivä löytää
  t:Heinäkuussa Floridaan ainakin vuodeksi ;)

 • Moijj, tietääkö kukaan että kuinka päästä esim. LA:han asumaan ja töihin? Miten saada töitä sieltä täältä suomesta käsin?

 • Miksi kukaan haluaisi jäädä tänne katsomaan, kun päättäjät kaataa maan kerta heitolla? Yhdysvallat on MONIEN UNELMIEN JA MAHDOLLISUUKSIEN MAA!! Tämä perähikiä suomi on vain pelkkä velkaantunut toivoton tapaus, joka vain kaivaa KOKO AJAN ITSELLENSÄ SYVEMPÄÄ KUOPPAA!!! KIITOS PÄÄTTÄHIEN JA VEROTUSTEN!!! aika jättää itselläkin koko soini/stubb/sipilä kusetus taakse, ennen kuin vievät VIIMEISETKIN ROPOSET!!!

 • Mene laittomasti sinne ja murhaa joku, saat olla loppuelämän siellä (vankilassa). Mutta älä tapa texasissa, lähtee henki (myrkkyruiske teloitus).

 • Aion muutta heti opiskelun ja sen jälkeen amerikkaan, mutta siis onko se ainoa tapa, että hankkii sen vihreä kortti kun jos siihen menee vain 50000 ja mitä siinä kysytään ja onko se ilmainen millä perusteella sen saa ja kuinka?

 • Banaanilaivalla lastiruumassa.

 • Tällä sivulla on uusi tapa muuttaa pysyvästi Floridaan. Lisäksi aika halpa. http://www.omarealtyfloridassa.com

 • Tällä sivulla on ohjeet, kuinka voi muuttaa pysyvästi Floridaan Amerikkaan. Näyttää helpolta. Voi ostaa alle 100,000:en firman. http://www.buyabusinessinusa.com/oma-firma-amerikassa

 • minä olen miettinyt Amerikkaan muuttamista, mutta sinne on kuulemma vaikea päästä muuttamaan

 • Kiihottaa :(

 • Mene kaverisi auton takakontissa sinne. Tai soutuveneellä.

 • Itseä kans muutto houkuttaa jrnkkeihin.. My on ainaki ihan jees.. Ainut vaan että terveyden huolto on huono ku se maksaa nii paljon.. Ja joka paikassa omat hyvät ja huonot puolet kuten amerikassa "luonnonvoimat/ilmiöt" kuten taas suomessa eduskunta :D siinä on kyl yks epäonnistunu vitsi

 • minä ja vaimo olemme sairaseläkeellä meillä on tyttö joka täyttää 14v. miten olis helpoin tapa pärjätä amerikassa ja saada asunto sieltä missä asuu suomalaisia

 • Monet haluavat muuttaa Amerikkaan, koska uskovat mm. rikastuvansa siellä tai saavansa paremman elämän. Itsekin haluan sinne. Ainoat ongelmat MIELESTÄNI siellä ovat ne, että siellä on joissain kohdin paljon köyhyyttä, joka johtaa varasteluun. Myös esim. Kalifornian tai Floridan alueella on mannerlaattoja ja tulivuoria, joka voi johtaa pahoihinkin seurauksiin. Siellä ei myöskään ole kovinkaan halvat vakuutukset. Esim. jos loukkaantuu vaikka kolarissa, joutuu luultavasti suuren summan maksamaan että saa hoidot sairaalasta. Jotkut asiat ovat siellä kyllä halpoja! Esim. matkan ulkomaille, toisin kuin suomessa.. Vaikka Texasista Orlandoon, lennot vain 80$ halvimmillaan?(HUOM! Dollareina) Suomessa: Helsinki - Rovaniemi = 500€ normaalisti, vaikka on paljon lyhyempikin se matka Hesasta Rovaniemelle kuin Texasista Orlandoon.
  Mutta mielestäni Kanadassa ei pitäisi olla melkein mitään vikaa. Se on kiva paikka :))
  En tiedä Amerikkaan muutosta mitään, koska olen vasta lapsi :D

 • minäkin haluan muuttaa amerikkaan ja panea latinoita niin että spermaa tulee t Aku Hirviniemi

 • Miksi kukaan haluaisi muuttaa sinne tyhmyyden ja super läskien luvattuun maahan?

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista