Miten vertaillaan näytönohjaimia ja prossuja?
+3
Hei, miten jotkut voi heti sanoa että "Tuo näytönohjain on roska, ota tämä" tai "Prossu on surkea, osta tämä" Onko mitään vertailusivustoja jossa näkyy miten hyviä näytönohjaimet ja prossut on, vai tietääkö ihmiset ulkoa onko ne hyviä vai ei.

7 vastausta

Järjestä:aikapisteet
'Ihmiset tietää'. Uutisia ja testejä lueskellessa alkaa hahmottumaan mitä kannattaa ostaa ja mitä ei. Hinta kertoo myös aika paljon. Lisäks tuolta foorumin rautapuolelta oppii aika nopeasti.
+8

Kommentoi tätä vastausta

Se on nimenomaan niinkuin Zo3L sanoi. Tähän alaan, kuten kaikkiin muihinkin aloihin, kehittyy ajan myötä asiantuntemus. Kaikki uusien komponenttien artikkelit ja muut tulee luettua ihan tottumuksesta ja mielenkiinnosta läpi, ja väkisinkin siinä alkaa ymmärtämään mikä on hyvää ja mikä ei.

Vertailusivuja kyllä löytyy, mutta lähes poikkeuksetta ne ovat ajastaan jäljessä ja antavat vääristyneen kuvan. Ovat täten informaatioarvoltaan surkeita.
+5

Kommentoi tätä vastausta

Oheisen sivun löysin kerran. Ei kerro mikä on riittävän tehokas, mutta useassa tapauksessa kertoo eri vaihtoehtojen järjestyksen.

http://www.videocardbenchmark.net/
0

Kommentoi tätä vastausta

Kiitos, entä mistä suomenkielisiltä (kyllä kelpaa enkunkielisetkin, mutta ensin suomenkieliset) sivuilta voi tutustua erilaisiin prossuihin ja näytönohjaimiin etc.? Haluaisin tietenkin itekki tietää kun usein tulee osteltua ja neuvottua kavereille.
0

Kommentoi tätä vastausta

Ihan kannattaa lueskella ad:n keskusteluja tuol rauta ja näyttis puolilla. Opit jo paljon siitä.
0

Kommentoi tätä vastausta

Täältä löytyy suomenkielellä tehokkuusjärjestys. http://www.jathardware.com/

Ei välttämättä aina täysin tarkka, mutta antaa hieman suuntaa ainakin.
0

Kommentoi tätä vastausta

urpojen vastauksia lukemalla et ainakaan opi mitään..
0

Kommentoi tätä vastausta