Kysy
 • miten saan hong kongista ostamani scart-digiboksin tallentamaan

  ensinnäkin tuoteselostuksessa sanottiin, että voi tallentaa sd-kortille, usb-tikulle tai kovalevylle. Boksissa on mini-usb liitin (naaras). Mukana tuli mini-usb - usb johto, kummatkin uroksia... onko visioita? Yritin jo joitain virityksiä, mutta ruutuun tulee itsepintaisesti teksti "laite on siirretty"

  digiboksi Digiboksit scart scart digiboksi "laite on siirretty" tallentava

8 vastausta

 • Kannattaa varmaan selventää, onko Hong Kong se kyläpahanen siellä Kiinan kuppeessa vai sitte se kauppaketju ihan täältä kotosuomesta. Jos kiinan tuliainen, niin ei ole varmastikaan konstia, jolla saisi tallentamaan meikäläisten lähetyksiä. Jos taas Suomesta ostettu, niin antaako ohjekirja mitään osviittaa? Voisko laitteen asetuksista löytyä jotain tallentamiseen viittaavaa? Jollei tallennusmediasta (kortinlukija, muistitikku, kovo) löydy naarasliitintä, niin välikappalehan se on hankittava. Esim idänihmeestä: http://www.focalprice.com/CA253B/USB_A_Female_to_Mini_USB_5pins_Male_AdapterConverter_Black.html

 • Tuota! Minulla on kaksi puoli vuotta vanhaa näyttöä ja ostettu Suomesta Samsung 22" ja BenQ 21.5. Minulla ne oli yhteen kytketty (Anysee 30 viritin) kautta tietokoneeseen, mutta en silloin voinut katsoa TV:tä kun kaveri etsi osia netistä. Hankin sitten Ebayn kautta Kiinasta virittimen. Siinä on suomenkieliset valikot ja on toiminut mainiosti. Kuva kuvassa systeemit + muuta.
  Kai jotkut kuvittelevat ostavansa "laadukkaita" EU-tuotteita ja maksavat niistä maltaita, kaikki on kuitenkin tehty kuitenkin Aasiassa.
  Sinun laite ei ole tuttu, minäkun en käytä enää Scart-systeemiä..( Oli liikaa vikoja)

 • niin ihan täältä suomalaisesta honkkarista se tuli hankittua... liitin siihen siis jo sd-kortinlukijan usb-jakorasialla ja usb-muistitikun, mutta ruutuun tuli vain viesti, että "laite on siirretty"

 • Olisko mitään, jos heittäisit tänne laitteen merkin ja mallin? Jos vaikka internetin ihmeellisestä maailmasta löytys joku apu?

  Pitääköhän laitteen asetuksista määrittää se tallennuslaite jotenkin? Vai pääsetkö lainkaan asetuksiin, kun tallennin on kytkettynä? Löytykö laitteen ohjeesta apua?

 • Saispa jostain semmosen USB jakorasian.Voi pojat!.

 • no, merkki oli digiplus, kyseinen palikka on siis http://www.easyelectronics.fi/dvbt-scart-digiboksi-usblle-tallentava-p-37.html tuon tapainen.
  oon surffannut valikoita, kanavat näkyy, toimii muuten ihan jees, mut aina kun laittaa tallennuksen päälle tulee "laite on siirretty" teksti

 • meinaat varmaan kaksi naaras usbtä? ,koska muuten et saa siihen uros usbtä kuin kolvilla.. Joo manuaali oli aika niukka, voisit pyytää sitä myyjältä.
  Ja itse siihen ongelmaan:
  Nuo pitää kytkeä suoraan kiinni ilman usbhubeja yms. itsellä on kokemusta samantyyppisestä laitteesta, USB mini-normaali USB kaapeli saa olla, mutta laitteet ei tunnista hubien takana olevia muistikortteja yms.

 • Eivät taida Hong Kongista ostetut digiboksit toimia suomen antenni- tai kaapeliverkoissa.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista