Miten saan etäyhteyden sukulaisen winxp tietokoneeseen?
+3
50km päässä asuu sukulainen jolla on winxp tietokone. Kun lapsi käyttää konetta niin aina sinne tulee jotain mikä jumittaa nettisurffailua tai ohjelmien ajoa. Tähän asti olen aina käynyt siellä katsomassa. Yleensä syynä on vahingossa painanut jotain mikä muuttaa käyttöjärjestelmän/nettiselaimen asetuksia.
Alkaa jo kyllästyttää kun vähintään kerran kuussa joutuu käymään siellä jonkun pienen vian takia.
Voiko sukulaisen koneseen asentaa sellaisen etäyhteys ohjelman jolla voin täältä kotoa katsoa mikä sielläpäin kiikastaa? Löytyykö kyseisiä ohjelmia suomenkielisenä?

3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Esim. Team Viewerillä: http://www.download.fi/verkko/etakaytto/teamviewer.cfm
Ohjelma pitää olla ladattuna ja avoinna kummassakin koneessa, niin yhteys syntyy vaivatta.
+7

Kommentoi tätä vastausta

Eikö olisi helpompi esim. tehdä lapselle oma rajoitettu käyttäjätili, jolloin lapsi ei voisi tehdä muutoksia asetuksiin? Tai koneelle voisi asentaa vaikkapa Returnil ( http://www.returnilvirtualsystem.com/ ) tai BufferZone ( http://www.trustware.com/ ) -ohjelman, joka palauttaa koneen asetukset, yms. entiselleen koneen uudelleenkäynnistyksen yhteydessä. Kummastakin edellämainitusta ohjelmasta on saatavilla sekä ilmais että maksullinen -versio ja sillä ilmaisversiollakin pärjää ihan hyvin jos ei kaipaa edistyneempiä ominaisuuksia. Tuossapa vielä molemmat ohjelmat toiminnassa: Returnil ( http://www.youtube.com/user/languy99#p/u/82/0_m_alceAkU ) BufferZone ( http://www.youtube.com/watch?v=rVh_VMW3Vjk )
+4

Kommentoi tätä vastausta

http://neko.kapsi.fi/ohje/teamviewer.html Nekon ohjeilla helpottuu elämä paljon :)
+2

Kommentoi tätä vastausta