Kysy
 • Miten resetoidaan USB-portti?

  Ongelma on usb-portti joka toimittuaan hyvin aikansa lopettaa yhtäkkiä tunnistamasta laitetta, toinen portti tunnistaa kyllä ja toisella laitteella portti taas toimii normaalisti.. . kunnes sekin lopettaa, eli kytkettyä laitteen ei tapahdu mitään.
  Joskus auttaa kun laittaa väliin usb-hubin, joskus ei. Ja tätä tapahtuu eri laitteilla, usb-tikulla, -levyllä, kännykällä jne.

  USB

5 vastausta

 • Laite tai USB-portti on mennyt pas2. Kokeile laitetta kokonaan toisella tietokoneella, näin saat suljettua pois sen, kummassa vika on. Ongelmaa pystyy tuskin kotikonstein korjaamaan, eli kun vika on tiedossa, niin laite vaihtoon tai usb-portit pois käytöstä. Jos vika on usb-portissa, niin koneesta saattaa hyytyä useampia portteja kerralla, koska ne on kytketty samaan ohjainpiiriin. Tästä voi olla apua vianetsinnässä. Portteja ei pysty mitenkään "resetoimaan", virtojen katkaisu tietysti resetoi ohjainpiirin, mutta tästä tuskin on mitään apua.

 • auttaakos jos taivutat usb portin sisällä olevia liuskoja niin että liittimestä tulee jämäkämpi,jos vaan on löysä se liitin?laita virrat pois tietokoneesta ensin tietenkin

 • auttaakos jos taivutat usb portin sisällä olevia liuskoja niin että liittimestä tulee jämäkämpi,jos vaan on löysä se liitin?laita virrat pois tietokoneesta ensin tietenkin

 • Windowsissa mene laitehallintaan etsi usb hubit /keskittimet ..sieltä palauta oletukset.

 • Kiitos vastauksesta! Joo. Laitteet siis toimivat vielä toisissa porteissa ja toisissa laitteissa ja pas2 menneissäkin toimii muut laitteet. Kyse on siis aina yhden portin- yhden laitteen välillä olevasta toimimattomuudesta.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista