Kysy
 • Miten pääsen kirjautumaan Messengeriin?

  Eli kun yritän kirjautua sisään, heittää tällaisen;

  "Sisäänkirjautuminen kohteeseen Windows Live Messenger epäonnistui
  Antamasi Windows Live ID tai salasana oli väärä
  Virhekoodi: 80048823"

  ID tai salasana ovat samat, jotka on toiminut monta vuotta, viimeksi eilen. Nyt alkoi tekemään tätä. Olen jo kokeillut salasanan palautusvaihtoehdoista "Vahvista henkilöllisyyteni sijaintitietojeni ja salaisen kysymyksen avulla" (joka ei toiminut) ja "Lähetä salasanan palautusohjeet sähköpostitse" ei onnistu koska ohjeet lähetetään sähköpostiin, johon en juuri voi kirjautua tämän ongelman takia.

  Erittäin suuret kiitokset sille, joka vaivautuu lukemaan ja auttamaan tämän ongelman kanssa.

  kirjautuminen mese Messenger Muut verkkosivut onglema Windows Vista Windows-ongelmat Yhteysongelmat

8 vastausta

 • jos messenger antaa moisen virhe ilmoituksen, niin kannattaa asentaa uudestaan jos se on sattumoisin vanhentunut versio ja asennus ohjelma tarkistaa ja korjaa/asentaa/päivittää viimesimmän version.

  uusin versio löytyy tältä sivulta jotakuinkin vasemmasta ylä kulumasta vähän alas päin, niin pitäs lukkee messenger tekstie siellä ja paina sitä ja loput varmaan osstaa itsekkin:
  http://fi.msn.com/

 • Palautusohjeet lähetetään siihen vaihtoehtoiseen sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit rekisteröitymisen yhteydessä.

 • Itselläni alkoi tänään tekemään aivan samaa, vielä eilen luin sähköpostini ja kävin messengerissä. En pysty vaihtamaan salasanaa koska ei huoli hotmail.com sivulla postinumeroa (ei edes vanhoja) vaikka tiedän vastauksen "salaiseen kysymykseeni".. Liekö jokin tilapäinen virhe mutta toivottavasti korjaantuu!

 • Löysin tämän keskustelun oman ongelmani takia, joka sattuu olemaan sama kuin keskustelun aloittaneella..

  Onko tähän olemassa minkäänlaista ratkaisua, vain teenkö vain suosiolla uudet tunnukset? :/

 • Minulla ilmeni kans eilen sama ongelma, toissailtana kävin mesessä ihan normaalisti. Nyt herjaa tuota samaa. Tein uuden tunnuksen, väliaikaisesti, mutta vanha pitäisi saada taas käyttöön. Uusi tunnus toimii moitteetta. Ja en myöskään muista mikä on vaihtoehtoinen meili kun msn liittymisestä on monta vuotta aikaa ja meilitkin vaihtuneet. Ärsyttävää :/

 • miten en pääse messengeriin

 • Rekisteröinnin yhteydessä annettua sähköpostiosoitetta en muista enää, liekö enää edes käytössä. Onko sitä mahdollista nähdä mistään mikä se on?

 • onko kellään sama ongelma kun minulla en pääse messengeriin ancelica

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista