Miten liitän TV:n vahvistimeen?
0
Olen mielestäni asentanut TV:n HI-Fi-äänentoistolaitteeseen aivan oikein mutta en saa ääntä vahvistimestani. Olen siis liittänyt kaapelin tv:n adio-out-pisteestä vahvistimen ao. video-tuloon. Olen myös vaihtanut tv:n kaiutin asetuksen äänijärjestelmään mutta ääntä ei vain tule. Aiemmin tein saman asennuksen ilman vaikeuksia mutta muuton takia vahvistin oli irti tv:stä eikä asennus nyt onnistukaan. Mitä voin tehdä?

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Oletko ihan varma että liitännät ja asetukset ovat samat kuin silloin kun toimi, ja johto ehjä?
+1

Kommentoi tätä vastausta

Yksi vaihtoehto on että käytät HDMI:tä. Laita telkkarista HDMI ARC liitäntään (pitäisi lukea liitännän kohdalla). Vahvistimessa samalla tapaa lukee ARC jossain hdmi liittimessä.
Tuon jälkeen asetat telkkarin asetuksista äänilähteeksi HDMI toistolaitteen, kuten taisit jo olla laittanut.
0

Kommentoi tätä vastausta

Audio Out/Audio Video.Liitäntä väärin.Käytä TOSLINK-valokuitukaapelia niin et voi erehtyä.Tai sitten voit käyttää myös periteistä RCA audiokaapeli liitäntää, 2 x RCA uros ‐kaapeli.Et voi erehtyä.
HDMI johdon voi liittää mihin tahansa vahvistimen kohtaan,kunhan käytät nykyään vähintään 2.0a mielummin uutta 2.1 versiota.Kyseiset numerot ovat nykyisiä tekijänoikeus suojia.Ei liity mitenkään HDMI kaapelin nopeuteen.
-2

Kommentit (1)

Minulla on Harman kardon viritinvahvistin eikä siinä ole HDMI-liitäntää. TV:ssä on yksi ainoa napa, johon voin liittää 2xRCA kaapelin. Vahvistimessa on kolme video-Av-tuloa, joihin RCA-kaapelin voin liittää. Mikään ei tuota tulosta. Käsittääkseni tämä liitäntä on varsin yksinkertaista mutta jokin mystinen syy pitää olla, kun en saa ääntä kuuluviin. Minulla on kyllä digiboxi mutta ei kai sitä pidä kytkeä vahvistimeen? - vilmameri
Kukapa noista ottaa selvää, kun et antanut mitään tietoja. Emme ole selvänäkijöitä. Ohjekirjat esiin, niin niistä selviää.
-4

Kommentoi tätä vastausta

Jonne ei vaan osaa.
-6

Kommentoi tätä vastausta