Kysy

7 vastausta

 • Toinen kysymys samasta aiheesta. Jos katsot vain digiboxin kautta niin ihan sama kummanko liität, mutta jos välillä katsot vain tv:stä niin sitten teeveen kautta. Itse laittaisin tv:een kautta. Luulen että sulla jotakin liitännöissä väärin.

 • Mitä tv:een äänilähdössä lukee (mistä liität johdon vahvistimeen) ja mitä lukee vahvistimen liitännässä johon olet johdot liittänyt?

 • Vaikea sanoa mitään erityistä kun ei tiedä mikä vahvistin sinulla on tai mikä TV. Itse kyllä tuskailin saman ongelman kanssa, että en saanut millään ääntä TV:ltä vahvistimelle. Erilaisten kombinaatioiden yrittämisen jälkeen tajusin, että jostain kumman syystä täytyy olla molemmat, audiopiuha ja HDMI-piuha TV:stä vahvistimeen. Ei toimi vain toisella, täytyy olla molemmat.

  Ehkä auttaa sinua, ehkä ei. Kannattaa varmaan laittaa tarkemmat mallit tänne jos haluat parempia neuvoja.

 • "Tv:ssä lukee Audio-in ja vahvistimessa on kaksi paikkaa video1 ja video2, joihin rca-päisen kaapelin voi liittää."

  Tota, "audio in" on televisioon SISÄÄNPÄIN menevä liitin nimensä mukaan eikä siitä voi ääntä saada ulos.

 • Onko sulla tuo vahvistin: https://www.hifikulma.fi/Harman/kardon-HK-3490
  Ei noista video liittimistä saa ulos eikä sisään ääntä ne on video eli kuvalle tarkoitettu. Itse laittaisin "cd in" liittimiin, niistä saa äänen sisään. Sulla on nyt liittimet ihan väärin.

 • Kumma juttu jos on ennen toiminut. Yleensä jos haluaa äänen stereona niin pitää laittaa kaksi rca piuhaa. Hitto kun sais kuvat sun tv:een ja vahvistimen liitännöistä! Toinen vaihtoehto on kokeilla digiboxista.

 • "No kyllä sinä olit oikeassa! Telkussa onkin audio-out liitin, vaikka toista väitin. Se on todella omituisessa paikassa, joten en löytänyt sitä aiemmin. Olen todella kiitollinen sinun neuvosta. Viikon ajan olen painiskellut asian kanssa ja nyt ääni tulee kaiuttimista. Kiitos, kiitos ja iloista juhannusta sinulle."

  No hyvä että selvisi! Tiukassa oli! Juhannukset sinnekkin!

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista