Miten korjata skaalaus?
0
Skaalaus on nyt 400 ja näytöllä näkyy vain sammutuspainike ja suurennuslasi.

Käytössä win10. Suurennuslasiin laittaessa Asetukset, sitä ei löydy. Alkaa vasta E-kirjaimesta, elokuvat. Mitkään ystäviltäni saamat vinkit pikanäpimistä näytön pienentämiseen eivät toimi. Miten pääsen Skaalaukseen nyt kun se on 400, pienentämään sen?

10 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Mahdatkohan tuolla skaalauksella tarkoittaa näytön resoluutiota?
Korjataan hiiren oikeaa nappia painaen työpöydältä "Näytön asetukset" ja sieltä "Näytön tarkkuus" ja siitä näyttöresiluutiota vaihtamalla.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Jos et millään saa korjattua niin palauta windows tehdasasetuksiin.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Ymmärtääkö kukaan mitä tarkoitan. Näytön skaalaus on niin suuri, että näytöllä näkyy vain sammutuspainike ja suurennuslasi. Miten pääsen pienentämään skaalausta ? Onko jotain pikanäppäintä jolla näytön skaalausta saa pienennettyä? Monia vinkkejä jo kokeillut mutta mikään ei auta.
0

Kommentoi tätä vastausta

En täysin ymmärrä kysymystä, mutta oletko noita kokeillu.?

https://support.microsoft.com/fi-fi/hel...s-accessibility
0

Kommentoi tätä vastausta

En tarkoita resoluutiota. Win10 näytön asetuksissa on skaalaus. Sen pitäisi ilmeisesti olla 100 ja nyt se on 400. En enää pääse muuttamaan sitä tuolta näytön asetuksista koska skaalaus on niin suuri, että kuvaruudussa on vain virta-, aloitus- ja suurennuslasikuvakkeet. Nämä kuvakkeet siis täyttävät koko näytön. Mistään reunoista ei saa kiskottua ja edellä mainitut mitkään näppäinyhdistelmät eivät toimi.
0

Kommentoi tätä vastausta

Vikasietotilassa saattanee onnistua - tai sitten ei. Toinen vaihtoehto on mennä tehtävienhallintaan ctrl+vaihto+sarkain yhdistelmällä ja sieltä sammuttaa suurentaja - mikä se sitten lieneekään.
0

Kommentoi tätä vastausta

On vielä yksi mahdollisuus, jotta voiko näytöstä säätää resoluutiota pienemmäksi tilapäisesti?
0

Kommentoi tätä vastausta

Tulipas vielä mieleen yksi vaihtoehto. Alt+F4 näppäinyhdistelmä sulkee päällimmäisenä voimassa olevan ikkunan. Mutta mitä sitten tapahtuu, kun suurennuslasi otetaan taas käyttöön.....
0

Kommentoi tätä vastausta

Kirjoita hakuun "suurennuslasi".
-1

Kommentoi tätä vastausta

ctrl-namiskuukkeli alas ja pyörittele hiiren rullaa....
-4

Kommentoi tätä vastausta