Kysy
 • Miten Chromen "hyllyn" saa pois.

  Käyttis on siis Windows 8.1 ja suomenkielinen Chrome ja ongelma on siis HP Läppärissä? Ja koneen muilla tileillä Chrome toimii "normaalisti" ilman "hyllyä". Mystistä??

  Googletin tietty , mutta ainoa asiaan liittyvä suomenkielinen (tietsikkalontoo ei valitettavasti meikäläisen taidoilla oo optimaallinen ratkaisu) ohje ei muuttanut mitään (alla). :/
  link ]
  Koetin myös asentaa Chromen uudestaan, mutta sekään ei auttanut.

  Tää kasin käyttö on jo muutenkin aika haastavaa, joten ei kaivattaisi mitään lisäsäätöä enää selaimenpuolelta. Voi tietty aina vaihtaa selainta, mutta mieluiten käyttäis samaa mitä töissä ja muissa koneissa. Ja muutenkin tämä tuntuu niin hölmöltä ongelmalta, että kait tän on pakko jotenkin ratketa.

  Osaako kukaan auttaa tai antaa mitään vinkkiä asiaan.

  Terveisin vastauksista kiitollinen Mikke

  chrome hylly windows 8

3 vastausta

 • Chromessahan ei ole mitään hyllyjä enää vakiona alaosassa. (linkissäsi puhuttiin alaosan hyllystä joka oli joskus muinoin vanhemissa chome versioissa).

  Mikäli meinaat hyllyä joka on osoiterivin alla chormen yläosassa niin ne on kirjanmerkkipalkki jonka saa pois menemällä siihen palkkiin johonkin kohtaan ja painamalla hiiren oikeata nappia ja ruski pois kohdasta "näytä kirjanmerkkipalkki"

  Jos ei ole mikään näistä niin mahdollisesti haittaohjelma tai jokin chromen lisäosa lisää tuon hyllyn automaattisesti.

  Saisiko kuvakaappuksen selaimesta niin saisi jotenkin osviitta mistä nyt on kyse, osaisi tod.näk sanoa heti sitten mistä kiikastaa.

 • Nonnis, nyt tää ongelma ratkes ja ratkaisin sen ihme kyllä ihan itse. Mikä ei ainakaan Wee8.1-maailmassa oo ihan jokapäiväistä :)

  Eli "joku" oli Chrome-valikosta klikannut "Käynnistä Chrome uudelleen Windows 8-tilassa" ja se toi ton hyllyn ja muutkin omituisuudet näkyviin. Eli tilanne normalisoitui kun valitsi "Käynnistä Chrome uudelleen työpöydällä".

  https://support.google.com/chrome/answer/2762879?hl=fi

  T: Mikke

 • Hei ja kiitos vastauksesta.

  Pääsin vasta tänään ko. koneelle, joten laitan nyt nuo kuvakaappaukset:

  Eli pari kuvaa tilanteesta ja tuo "hylly" tmv on siis tuossa vasemmassa reunassa. Onnistuin siirtämään sen vasemmalle, kun kuvittelin että sitten windowsin tehtäväpalkki tulisi taas näkyviin.. no eihän se tullut sillä chrome on vallannut koko näytön (toisen foton harmaa tausta) ja windowsin tehtäväpalkin piilotus ei ole siis käytössä.

  http://i284.photobucket.com/albums/ll27...0jtrg1.png.html

  http://s284.photobucket.com/user/mikke6...dddrkd.png.html

  Ja tosiaan koneen muilla tileillä Chrome näkyy normisti ilman "hyllyä" ja tällä kyseisellä tilillä tosiaan on useampia käyttäjiä (mm. puolisoni teini), joten jonkun haittaohjelman tai chrome-kikkareen lataus on tietty yks mahdollinen syy tähän ongelmaan.

  T: Mikke

  ps. Toivotaan että kuvakaappaukset näkyvät (tää photopucket jakaminen oli uutta mulle) ja pahoittelut että windows ja/tai chrome -terminologia ei oikein oo hallinnassa. :)

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista