3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Tuo tarkoittaa sitä, että olet lähettänyt Dropbox -kutsun jollekulle, siinä toivossa että saisit kutsun myötä itsellesi 500MB lisää tallennustilaa Dropboxiin. Tuo kutsu on kuitenkin aktivoitu sellaisella tietokoneella, jossa itsekin käytät omaa Dropbox-tunnustasi, joten Dropbox päättelee näin, että olet yrittänyt "keplotella" itsellesi lisätilaa lähettämällä kutsun itse itsellesi (vain eri sähköpostiosoitteeseen). Ja näinollen et ole oikeutettu saamaan 500MB lisätilaa, vaikka tuo uusi, kutsumasi tunnus onkin aktivoitu.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Dropbox kertoo, että tämä voi olla epäluotettava kutsu, jossa sinulle voidaan jakaa viruksia. Jos et tiedä, että kuka jakaa ja mitä.
0

Kommentoi tätä vastausta

Olisi kannattanut opiskella sitä englantia koulussa, kun ei edes perusjuttuja ymmärretä.
0

Kommentoi tätä vastausta