Kysy

15 vastausta

 • jos jättää ne kaljat ja virvoitusjuomat pois laskuista, niin 35e/viikko riittää ihan normaaliin kotiruokaan, jos viitsii/osaa itse keittää perunat, riisit, ja makaroonit. Taitaa tuo 35 euroa riittää vaikka niitä valmisruokiakin ostelisi, eli makaroonilaatikot, maksalaatikot sun muut.
  Käsittääkseni "ruokarahan" ei ole tarkoituskaan sisältää makeisia, tupakoita ja virvokkeita.

 • Opiskelijalla vähemmän. Opetteleppa tekemään ruokaa. Kraanavettä ja viikoksi vaikkapa makaronilaatikkoa ruoaksi, ni taitaapi kymppi tai enemmän jäädä viellä ylitse.

 • Itse teen töitä noin 45-70tuntia viikossa turvallisuusalalla. Aikaa ei ole pahemmin kokkailla ja en viitsi päivittäin hampurilaisiin ja muuhun moskaan rahoja laittaa terveydenkin takia.

  Edullista ja terveellistä ja jopa syötävää (mässypäiville) esim. http://www.pakkotoisto.com/ravinto/17368-hiilariton-pizza/

  Liha/jauheliha kastikkeita tulee syötyä paljon pastan ja perunoiden kera. halpaa, helppo tehdä ja hyvää. +kalaa 1-2kertaa viikossa (yleensä uunilohta)

  Päivässä pari kolme välipalaa päivällisten väliin esim. Ehrmann maitorahka (maustaa jollain)/tonnikala purkki ja kaveriksi ruisleivänpalaa, banaania ja kupillinen kasviksia. Ja aamulla puuroa! ;)

  35eurolla pitäisi selvitä ihan hyvin, kun katsoo mitä syö...

  http://www.kotikokki.net sieltä löytänyt muutamia tosi hyviä ruokaohjeita suosittelen. :)

  Kun syö oikein niin sen kyllä huomaa nopeasti jaksamisessa, ulkonäössä, lihaksissa ja hyvinvoinnissa.(Voihan nämä mun ruokatavat olla ihan v***illaan, mutta ainakin itselleni sopii. :D)

  OLEN PUHUNUT! :D

  -Seppänen

 • EI OLE TROLLIKYSYMYS, kysyjä taitaa asua lastenkodissa tjsp. jossa saa ruokarahaa vain 5 euroa päivältä jos on äidin/isän luona "lomalla".

 • Keitot; n. 3 isoa annosta makkara/nakkikeittoa maksaa 2,5? ja jauhelijakeitoa 3,5-4? tai kanakeittoa 3-3,5?. Herkkuina pannukakkua (melko halpaa), tee itse leipä, älä osta kaikkein kalleinta tuotetta, leikkeleen ei tarvitse olla ilmakuivattua poronlihaa jne.

 • itse asun omillani ja mullah menee noin 15?/vko ruokaan rahaa. Johtuneen siitä että ostaa paljon Pirkkaa ja halppis tuotteita. Samoin myös laatikkoruat on helppo ja käytännölline tapa. Saa helpostikki 3pvä ruan. Kun tekee tarpeeks kerralla.

 • Hei. Elän itse 15 eurolla viikossa, tiukkaa tekee mutta selviät myymällä ensin aivan kaiken sellaisen mitä et tarvitse (teevee, ylimääräiset vaatteet, videot, mikroaaltouunit ja muut turhat vemputtimet). Ota selvää lähimmästä leipäjonosta, josta saat mm. leipää, makaronia ja jauhoja - kaupasta voit sitten ostaa perunoita, hiivaa, voimariinia, kananmunia ja hedelmiä/vihanneksia. Opettele leipomaan, tee isoja ruokaeriä joita voit lämmittää monta päivää ja/tai pakastaa annosrasioihin.
  Köyhyys ei ole ilo, vaikka se joitakin tuntuukin naurattavan. Mutta jotain "iloa" köyhyydestä on.. syöt terveellistä perusruokaa, ja kun roskaruoka/-ohjelmat ja -ihmiset jäävät pois elämästä, saatat laihtua!
  Ja ainakin saat korvaamattoman arvokasta tietoa siitä kuinka selvitään yksin ja vähällä. SE on taito joka saattaa hyvinkin pelastaa henkesi tulevaisuudessa..

 • Dyykkaaminen kunniaan, kelitkin on nyt kohdillaan.

 • Hae kauppojen jäteastioista, saa ilmaiseksi, sitten sillä 35 eurolla ruokajuomaksi keskaria. Tais olla trolli kysymys...

 • Ei tiedä kysyjän tarkkaa tilannetta mutta tälläinenkin on olemassa: http://www.stm.fi/toimeentulo/tuet_ja_etuudet/toimeentulotuki

 • Tuolla rahalla nyt syö vaikka kynsiään

 • Eihän tuossa oikeastaan mitään ongelmaa ole, käytät sen 35euroa kaljaan ja tupakkaan, sitten pummaat 50 euroa viikossa ruokarahaa sossusta tai vanhemmilta, käytät sen rahan itsesi viihdyttämiseen ja hauskanpitoon, tai pistät mahdolliset lapset päivähoitoon pois jaloissa pyörimästä, ja käyt vanhemmilla tai sukulaisten luona syömässä... ellei sukulaiset halua auttaa, voit tehostaa pummaamista sanomalla "hyvähän teidän rikkaiden on kun käytte töissä ja tienaatte"
  näin se homma toimii...

 • mikropizzaa ja hodarii, ei mitää muuta syö... :DD

 • Euron juustoja

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista