Mitä luulette milloin Afterdawn menee konkurssiin ja lopettaa?
+1
Ei täällä oikein mitään järkeävää sisältöä ole enää...

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Aika lailla samaa mieltä siinäsuhteessa ettei sivulla ole ns mitään parempaa jos nyt voi sanoa "myyntivalttia" kuin esim muillakaan teknologiasivustoilla. Ei erotu massasta ainakaan edukseen. Myöskin sivusto aikalailla teknisesti jäljessä kun vielä vuonna 2017, kohta menään vuoteen 2018 ja TLS puuttuu yhä (syynä siis kivikautiset palvelinsoftat tietty).

Uudistus niin sanotusti kaikkeen olisi aikalailla tervetullut.

Uutisten kommentointipalstat sekä foorumi muutamaa ketjua lukuunottamatta, ovat hyvin kuolleet kun tuoa etusivuakin nyt selaa. Kyllä sen näkee.

Niin kauan kun mainostuloja kertyy siitä, että joku käy sivuilla clickbaittausuutiset lukemassa niin tulot kattaa palvelin + (työnteköiden palkanmaksut) jos edes saavat?

Vaikka dataa olisikin siitä, että sivuilla käy porukkaa lukemassa uutiset on käyttäjätunnuksen teko aika epähoukuttelevaa, kun ei ole juuri muuta aktiivisuuta missään.

Mitenkään "special" sivusto ei ole enää ollut pitkään aikaan, ehkä joskus oli. Harmi sinänsä.

Jos kysytään suoraan mikä itseni sivuille vetää joka kerta uudelleen, todennäköisesti tämä pieni kommuuni täällä. Samat tutut käyttäjänimet.

Terv: 6-vuotta sitten tilin tänne tehnyt.
0

Kommentit (1)

Vielä lisätäkseni: ( kun edit optio yhä puuttuu ) Niin että mobiilipuolella on todella päällekäyvä mainonta. En tykkää. - G0lden_Kebab
Jospa saataisiin nyt ensin firman johtaja tai ylläpito vastaamaan hänelle esitettyihin kysymyksiin tuolla foorumin puolella.
Voisi olla vähän aktiivista toimintaa muutenkin kuin kyselemassä jonkun hölmön uutisvahdin perään, joka täällä ei ketään kiinnosta.

Vai voiko toiminta enää kuolleempaa olla?
0

Kommentoi tätä vastausta

Apple ja sen innovaatiot, ovat afterdawn uutisaihe.

Ei voisi vähempää kiinnostaa :( .
0

Kommentoi tätä vastausta

Ydinsodasta selviää vaan torakat ja afterdawn.
-4

Kommentoi tätä vastausta