Kysy
 • Mitä kaikkea minun pitää asentaa Windows 7 asennuksen jälkeen?

  Eli olen asentamassa seiskaa uusiksi ja nyt aloin miettimään mitä kaikkea minun pitää asentaa puhtaaseen käyttikseeni. Ymmärtääkseni ainakin näyttiksen ja äänikortin ajurit pitää asentaa. Pitääkö esim. Bios, ,lan-adapterin ajurit asentaa ja onko jotain muuta näiden lisäksi? Kiitos.

  Ajurit uudelleenasennus Windows 7

6 vastausta

 • jos kannettava tai paketti pöytäkone niin valmistajan sivuilta ajurit,kannattaa asentaa ainakin piirisarjan,audion,näytönohjaimen,wlan ja lan sekä jos sieltä löytyy usb tai muistikortin lukijan,touchpadin ajurit,sekä jos koneessa on muita lisäkortteja esim. TV-kortti ym. niin niitten ajurit.sivuilta voi löytyä useat samat ajurit,lataa ja asenna aina uusimmat ajurit.beta-ajureita ei kannata välttämättä asentaa vaan viimeiset vakaat.

  jos kyseessä kasattu pöytäkone niin emolevyn valmistajn sivuilta ajurit,sekä näytönohjaimen ajurit valmistajan sivuilta.jos erilliä kortteja PCI tai PCI-E väylissä niin valmistajan sivuilta niihin ajurit,merkki ja malli lukee niissä korteissa kun kurkkaat koneen sisälle.
  sit tietenkin palomuuri ja virusturva sekä asenna windowsin kaikki päivitykset.
  biossia ei tarvitse päivittää ellei kyseessä ole semmoinen emolevy mihin on suositeltu biossin päivitystä,joka korjaa jonkun virheen tai jos on jotain ongelmia biossin suhteen.

 • Make_72 tarkoitatko kaikki mahdolliset emolevyn ajuri? Niitä on siellä monta kymmentä. Kiitos nopeasta vastauksesta !

 • Asenna tuolta sivulta "Chipset", "Audio" ja "LAN" kohdista ylimmät vaihtoehdot. Ylimpänä ovat uusimmat ajurit. Kaikkia ajureita ei siis tarvitse asentaa, koska alempana on vanhat ajurit.

 • SATA,LAN,AUDIO,Chipset ja jokaisesta vaan ne uusimmat eli ylimmät
  laitehallinnasta voit tarkistaa onko minkään laitteen edessä kysymys merkkiä,jos on niin kyseisestä laitteesta puuttuu ajurit,laitehallintaan pääset esim. suorittamalla devmgmt.msc
  suorita ikkuna aukeaa esim. painamalla windows näppäin +
  R
  näppäimiä samaan aikaan.

 • Kiitos vastauksista! Uusi käyttis on nyt asennettu ja on paljon nopemapi kuin ennen! :D

 • Ja tuossa olisi se paikko jossa nou ovat listattuna: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_...5D_LE/#download

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista