3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Googlaamalla selviää.
Laajasti uutisoituun haavoittuvuuteen liittyy kuitenkin ainoastaan Java, ei Javascript. Javascript on erittäin tärkeä osa lähes jokaista nettisivua eikä sitä todellakaan kannata poistaa käytöstä.
+4

Kommentoi tätä vastausta

> Javascript on erittäin tärkeä osa lähes jokaista nettisivua
> eikä sitä todellakaan kannata poistaa käytöstä.

Tai ainakin pitää olla valmis kytkemään se hyvin usein takaisin päälle, sillä monet sivut eivät toimi ilman sitä. Toisaalta Javasciprin sammuttaminen voi joskus vähentää mainosikkunoiden ja muun selaimeen pyytämättä aukeavan roskan häiritsevyyttä, joten voi se välillä kannattaa sammuttaakin.

Java taas on oma ohjelmointikielensä, jota voi tarvita joidenkin ohjelmien käyttämiseen, esim. Open office tai ProjectX, mutta ei yleensä "vaativaankaan" nettisurffailuun.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Moneen selaimeen saa lisäosan jolla voi salia javascriptin helposti toimimaan vain haluamillaan sivuilla. Osalla sivuista sitä tarvitaan vain jo mainittuun mainoksien näyttämiseen joten sen voi sallia vain niillä siuilla joissa sitä tarvitaan ihan oikeasti sivun toiminnalliuuteen. hitailla vanhoilla läppäreillä ja yhteyksillä se hiukan nopeuttaa selaamista.
+1

Kommentoi tätä vastausta