Kysy

13 vastausta

 • "Tieto löytyy hakukoneella usein mutta ei läheskään aina. Suuri osa netin aineistosta on hakukoneille tavoittamatonta ja sitä kutsutaan nimillä "syvä web", "näkymätön web", "deep web" ja "invisible web". Tämä aineisto on usein tietokantojen sisällä. Tietokantojen tekniikka estää usein hakukoneen pääsyn tietokannan sisältämään aineistoon.

  Hakukoneet eivät löydä nettisivuja esimerkiksi, kun

  * sivustolle ei ole linkkejä sivuston ulkopuolelta
  * sivujen kerääminen hakupalveluun on estetty
  * hakukone ei pääse tietokannan sisällä olevaan aineistoon
  * sivuston rakenne on dynaaminen ja sen sisältö tulee tietokannasta
  * sivuston käyttö vaatii rekisteröitymisen tai sen käyttö on muuten rajattu palvelun ostaneiden käyttöön

  Hakukoneet eivät pysty hakemaan esimerkiksi SAMKin ostamien koti- ja ulkomaisten tietokantojen ja verkkoaineistojen sisältöä."

  Lähde: http://www.samk.fi/kirjasto/tiedonhakija...n_oppaat/google

 • Deep webis on kaikkea laitonta mita normaalin selaimeen ei saa, esim siella myydaan huumeita, aseita, ihmiskauppaa, ihmisen elimia, palkkamurhaajia, opetetaan hackkeroimaan, kaikenlaisia videoita esim. 1 v 1 kuolemaan asti, kaikkea sairasta mita voi vaan olla..

 • Koska aiemmat vastaukset ovat naurettavia, pistän omani:
  Deep web on tavallisen webin "näkymätön osa" joka on kehitelty sensuurin estämiseksi.
  Tarvitset tor-nimisen ohjelman päästäksesi tänne pelottavaan hämärään internetin kolkkaan

 • Deep Webissä löytyy samoja tietoja kuin World Wide Webissäkin, kuten mm. psykiatri Vehkala levittää uhriensa yksityisasioita ammattietiikan ja lääkärinvalan vastaisesti.

 • Ei herran jumala "Deep Web" on suoraan sanottuna vain niin sanottu "Black Marketti" jossa ihmiset ostavat kaikkea paskaa esim. Huumeita ja aseita.
  Siellä ei ole ihmiskauppaa kuten dark webissä.

 • Sanon vain, älkää sekoittako dark webiä ja deep webiä. Eri juttu

 • sanon vaan että kun mä oon ettiny ensin googlest esim jotain laittomuuksia nii ei niitä siellä ole paitsi ehkä sivuilla joilla on 25 kuukausi kävijää. latasin sen tor ohjelman aikoja sitten kokeillaksini mitä sieltä löytyy ja arvaa mitä! sieltä löytyy lapsi ponoa, huumeita, mustia marketteja (silkroad) ja nimen omaan noita mitä sanottiin. siellä on ihmis kauppaa ja JOPA 1 v 1 tappeluita jossa toinen oikeasti kuolee. toki siellä on aika privatea koska siellä ei oo niin V***n paljon trolleja koska se on oikeasti jotain ihan muuta. syvä netti on vaarallinen. mutta voin sanoa että ei niin paljoa tarvitse pelätä ettei kokeile.

 • thorristako puhutte

 • eh tiiä mitä sanoo

 • Deeb web on vaan paikka jota hakukoneet ei löydä, ja kai siel jtn laittomuuksia on, mut en usko tohon ihmiskauppaan.

 • "Deep webis on kaikkea laitonta mita normaalin selaimeen ei saa, esim siella myydaan huumeita, aseita, ihmiskauppaa, ihmisen elimia, palkkamurhaajia, opetetaan hackkeroimaan, kaikenlaisia videoita esim. 1 v 1 kuolemaan asti, kaikkea sairasta mita voi vaan olla.."
  Herranjumala mikä idiootti, Deep Web on yksinkertaisesti netti jota sivut kuten Google tai Yahoo eivät löydä. Sitä surffataan pitkälti .onion routinging avulla, jota käytetään anonyyminä minkä takia sieltä löytyy MYÖS laittomuuksia. Läheskään kaikki ei siellä sitä kummiskaan ole. Deep Webbiin voi mennä mikäli haluaa jonnetonta/100% yksityistä keskustelua joka ei tallenu logeihin kuten Google, Facebook etc.

 • Joo, vois nää google viestit jättää pois. Haluaisin oikeasti tietää, koska en löytänyt suomenkielisiltä sivuilta tyydyttävää vastausta ja Englannin taitoni ole niin hyvä, että saisin selkeää kuvaa Englanniksi Deep Webistä..

 • Sanotaan vaikka näin että jos et tiedä mikä deep web a.k.a dark net on niin et sä sitä tarvitse.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista