Kysy
 • Mistä tiedän mikä näytönohjain sopii koneeseeni?

  Terve eli ois tarkotus ostaa uus näyttis vanhan tilalle joka on geforce gt 240, mutta mistä tiedän että mikä näyttis sopii ja olisi tuota tehokkaampi. koneen tiedot:
  HP p6045sc, AMD Phenom(tm)9750 Quad-core processor 2,40 GHz, 300 watin virtalähde.
  tuossa [ link ] kaikki tiedot koneesta josko niistä olisi apua, niin ja kun itsellä ei kauheasti ole tietoa noista osista kuinka hyviä ovat, alkavatko kentiess jarrutella uusia pelejä, kuitenkin pelaaminen olisi etusijalla.
  Saa ehdotella vaikka jimmsistä näyttistä budjettti olisi 100-200e. Kiitos jo etukäteen!

  Näytönohjaimet yhteensopivuus

12 vastausta

 • tehokasta näytönohjainta ei ton sun virtalähteen takia voi oikee asentaa.

 • suosittelen säästään vielä hetken ja laittaan koko kone uusiksi. Siksi että tuo virtalähde ei jaksa mitään, ja prosessori ei jaksa tehokasta näyttistä. Joten, et saa rahoillesi vastinetta. Elikkäs säästä haluttu määrä (800e-1000e pääsee jo monta vuotta hyvillä grafiikoilla, ja päivittäminen on helppoa ja kannattavaa kun on hyvä pohja) ja tee silloin uusi threadi tänne.

 • Mutta se varmaan kanssa toki sen jo ymmärsi lähes kymmenistä vastauksisita joissa ei käsitelty kysymystä laisinkaan.

 • AMD Radeon HD 7750

  Tuotekoodi: 11202-00-20G

  Jimm`s PC Store

 • Pääset paljon pienemmällä vaivalla kun säästät hetkisen ja päivität kaiken kerralla. Ei oo järkee nyt ostaa näyttistä kun et pysty sitä hyödyntämään kunnolla.

 • olisi kiva jos alkuperäiseen kysymykseen saisi vastauksen Mistä tiedän mikä näytönohjain sopii koneeseeni?

 • Olisiko jotain tämän tasoista http://www.jimms.fi/tuote/HD7770-DC-1GD5-V2 sopivaa kun serkullani on tuo ja kehunut ainakin kovasti, ja paljonko tuo ehdottamasi on huonompi kun en noista kellotaajuuksiista ymmärrä oikein, kiitos kuitenkin!

 • pystyisikö tätä laittamaan http://www.jimms.fi/tuote/11201-02-20G ja tuossa sinun ehdottamassasi oli GPU:n kellotaajuus 800 MHz niin onko iso ero jos vertaa vaikka 1000MHz:taan miten sen huomaa?

 • Nojoo tuokin on totta että koko kone uusiks, mutta näyttis olis nyt ekana koska tuo vanha on hajoamassa tuulettimen kannalta ja tahnatkin pitäis vaihtaa täytyy katsella nyt mitä keksii.

 • Pukeli en suosittele ostamaan 7700 sarjan näytönohjaimia pelikäyttöön. Kyseisen sarjan 128-bittinen muistiväylä jarruttelee aikapaljon useimmissa peleissä. Niinkuin moni muukin on sanonut niin säästä hieman ja osta kokonaan uusi kone. Mutta jos nyt välttämättä haluat päivittää koneesi niin osta 7800 sarjalainen vaikka tämä

  http://www.jimms.fi/tuote/FX-785A-CNJC

  Ja lisäksi joudut ostamaan uuden powerin. Vaikka tämä

  http://www.jimms.fi/tuote/P1-550S-XXB9

  Yhteishinnaksi tulee noin 260e ja voit myöhemmin päivittää prossun emolevyn ja muistit kun rahaa on enemmän.

 • heleposti tolla powerilla pyörrii pari 7800 crossfirex

 • Vähän ot, mutta tarve olis oikeastaan ohjelmalle, joka paitsi tutkii ainakin lankun (ja virtalähteen) ja sen mukaan etsii vaihtoehtoja esim. prossun, näyttiksen; ehkä muidenkin päivitysmahdollisuuksien osalta. Siis oikeasti yhteensopivia malleja. Silloin vois oikeammin vertailla, mitä kannattaa uusia vai pistääkö koko masiina uusiksi.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista