Mistä (esim operaattorilta) kannataa ostaa läppäri ? Koulu alkaa ja vaatii kannettavan.
0
Tosiaan kouluun pitäisi läppäri saada eikä ole pieraista sellaista 800€ juuri nyt kannettavaan.

Onko muita kuin Telia / Elisa mistä saa laitteita järkevään kuukausihintaan ?

Muita järkeviä ehdotuksia otetaan vastaan.

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Kannattaa koluta ensin kaikki muut mahdolliset vaihtoehdot läpi ennen kuin hankkii läppäriä osarilla. Ostin ensimmäisen "oikean" tietokoneeni joskus -90 luvun alkupuolella osarilla mustasta pörssistä. Koneesta oli vielä puolet maksamatta kun aika oli ajanut siitä ohi. Oli mukava maksaa ensin vanha paska pois ja sitten vielä lisäksi se uusi jonka jouduin hankkimaan. En suosittele missään tapauksessa. Kattele ensin jos löytyisi hyvää käytettyä (harvoin varmaan löytyy) ja mieti kaikki muut mahdolliset rahoitusvaihtoehdot läpi.
0

Kommentoi tätä vastausta

Jos ei tarvi pelata joka varmaan "koulutarkoituksessa" ei ole kriteeri niin suositettelen lämpimästi käytettyä yrityskäytöstä poistettua tietokonetta. Ne on kehitetty kestämään ja todellakin ovat kohtuu halpoja hintaluokassa 200-400e.

Esim:

https://taitonetti.fi/kaytetyt-kannetta...0-14-Win%207-A2 @259€

https://taitonetti.fi/kaytetyt-kannetta...8SSD-12-Win7-A2 @ 269€

https://www.vstore.fi/tuote/1121/elitebook_folio_9470m/ 390€
0

Kommentoi tätä vastausta

Pentsu,

Riippuu täysin osamaksun pituudesta, eihän ne nyt vuodessa tehottomiksi vanhene, mutta pari kolme vuotta alkaa jo olla. Riippuu siis täysin miten pitkän osamaksun otat.
-1

Kommentit (1)

Totta. Omien kokemuksieni mukaan opiskelijan kuukaudessa käytettävissä oleva raha ei ole päätä huimaava joten useimmilla osarin pituus suurella todennäköisyydellä kasvaa järjettömäksi - pentsu
Kunhan koneessa on muistia 8 GB,intel 5 tai 7 ja Windows 10:n käytettynä...Niin lompakkoa ei tarvitse hirveästi rasittaa...Esim. tori.fi on aika turvallinen paikka ostaa käytetty kanettava,kunhan muistaa että kanettava on kannettava eikä raahattava...Lenovolta löytyy T sarjassa paljon kannettavia 14":n jotka ovat painoltaan alle 2 Kg...Samalla työ ergonomia eli näppäimistö on sieltä parhaasta päästä...Yleensä on paljon käytettyjä myynissä pari vuotta vanhoja, jotka ovat parhaita juuri Koulutyöhön...Katso Tietokone palstoja ja liikkeitä,älä Operaattoreita...
-1

Kommentoi tätä vastausta

Elisalla ja Telialla on korottomat osarit , tosin laitteet yleensä vähän kalliimpia kuin joissain muissa verkkokaupoissa jollei ole tarjouksessa .
-2

Kommentoi tätä vastausta