Kysy
 • Mistä edullisesti hyvä Memory Stick Micro (M2) adapteri?

  Aiemmin mietin mikä muistikortti Sony Ericsson -puhelimessa on ja selvisi että sehän on M2 eli Memory Stick Micro. Muistikorttini on kapasiteetiltaan pienin (ei sen kovin iso tarvitsekaan olla) mutta voi myös ehdottaa edullista muistikortti + adapteri-pakettia.

  Mutta ainakin siitä adapterista nykyiseen muistikorttiin. Katselin ja ei Suomesta varmaan löydy pelkkää adapteriakaan kohtuulliseen hintaan.. ja eikö mitä vielä ostohinnan päälle postikulut vaikkapa tyyliin 3,90€! Olisiko oikea valinta ostopaikaksi sitten.. Deal Extreme?

  Selasin valikoimaa ja näytti olevan monen monta tuotetta, tosin aika suuri osa ainakin tilapäisesti loppuneena. Huomasin että on saatavilla myös USB-sovittimia, kun aiemmin mielessä pyöri vain tavalliset muistikortinlukijassa käytettävät sovittimet. Olisiko USB-sovitin sitten parempi? Luin arvosteluja että joillain on ollut ongelmia ja adapterit eivät olekaan mahtuneet, on jouduttu väkisin työntämään tai ovat jääneet kiinni muistikortinlukijaan.

  Onko kokemuksia, mitä tuotetta ehdotatte? Sovittimen tulisi olla tarpeeksi kestävä, kätevä ja mukavan edullinen (edullisistakin), niin ja oikein kiva extra olisi hyvä ulkonäkö... :D

  EDIT: Linkkejä, linkkejä suoraan tuotesivuille kaipaan!

  adapteri M2 Memory Stick Micro muistikortinlukija muistikortti sony Sony Ericsson sovitin USB-sovitin

Yksi vastaus

 • Dx:ltä tilasin tälläsen ja hyvin on toiminut, eikä maksanut kuin joitain kopeekoita..:D
  Malli läpinäkyvää sinistä, ja tosi hyvän näköinen.
  Ainut Kiinan tilauksissa on, että voi joutua oottaan jonkun aikaa.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista