Mistä edullisesti hyvä laturi monenlaisille NiMH-akkuparistoille?
0
Kyllästyin jatkuvaan alkaliparistojen kanssa leikkimiseen, aina kun on tarve niin eipä paristoja satukaan silloin löytämään mistään. Apuja otetaan vastaan kokeneilta käyttäjiltä kun aiheena on uudelleen ladattavat paristot ja laturit. =)

Tavallisista AA-kokoisista NiMH-akuista olen näin aluksi kiinnostunut näistä DealeXtremen yksilöistä: [ link ]

Sen lisäksi tuli äskettäin luettua uudemmista ns. LSD-akuista (Eneloop), joissa on erittäin mielenkiintoista niiden varauksen säilyminen, kylmänkestävyys ja suuri uudelleen latausten määrä. Löytyisiköhän DealeXtremestä Eneloopin tapaisia AA-/AAA-akkuja?

Joka tapauksessa tarkoituksena on hankkia DX:n valikoimista edulliset AA- ja AAA-akut ja tilaisuuden tullen (hyvät hinnat) Sanyo/Panasonic Eneloop-akkuja...

Tosiaan en tiedä latureista hittojakaan, mutta sellainen hyvään hintaan saatu luotettava All in One-laturi olisi unelma, jolla onnistuu AA- ja AAA-koon NiHM-akkujen lataus, oli ne sitten DealeXtremestä tai noita Eneloop-malleja, myöskään akun milliampeeritunneilla ei olisi väliä.

Esimerkiksi tällaista olen huomannut suositeltavan: [ link ] Siitä ei ole kuitenkaan mitään käsitystä onnistuisiko muiden merkkien lataus, mitä kävisi jos sellaisella laittaisi vaikkapa tällaisen [ link ] yllä mainitun pariston joka on milliampeeritunneissa samalla tasolla? :)

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Suosittelen tätä laturia: http://www.amazon.com/La-Crosse-Technol...0/dp/B004J6DLD4

Ei ole edullinen mutta on hintansa väärti. Sillä voi purkaa ja virkistää akut ja myös ladata ne.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Kaikki laturit on yhteensopivia keskenään. Amppeereilla ei ole väliä koska teknologia ja jännite on samona. Ainua asia mikä ei välttämättä ole yhteensopiva on latureiden pikalataus. Tälle on yleensä erillinen kytkin latureissa jos sellainen siinä on. Se syöttää normaalia korkeampaa jännitettä jolloin jotkin kennot eivät välttämättä kestä sitä. Mutta normaalilla latauksella voit työntää latureihin minkä valmistajan paristot vain haluat.
0

Kommentoi tätä vastausta

onkos siinä kennokohtanen lataus ??
0

Kommentoi tätä vastausta

Tuo Eneloop:ien mukana oleva laturi on todella hyvä, helppokäyttyttöinen ja toimiva. Se toimii kaikkien merkkien kanssa. Suositeltu Lacrosse on säätäjille tarkoitettu laturi, minkä avulla voi vaikka pelleillä, ellei ole muuta ajankulua.

Eneloop on myös varma valinta akuiksi ja sitä on helppo suositella. Jos "kiinamerkkejä" ottaa niin pitää tietää minkä ottaa. Halpa tulee helposti kalliiksi, kun akku ei pidä varausta ja lataamassa saa olla kokoajan.
-1

Kommentoi tätä vastausta