4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Tarkista ekaksi ettei kaukosäätimen mute ole päällä. Tarkista scart liitin( paina huolella pohjaan asti). Jos vahvistimen kautta niin tarkista vahvistimen säädöt.
0

Kommentoi tätä vastausta

television mute(mykistys) myös, on tullut sellaisia tapauksia vastaan joissa television äänenvoimakkuus on ollut nollassa. boksin äänenvoimakkuuden voi säätää myös laitteen etupaneelista.
0

Kommentoi tätä vastausta

mulla aivan sama. pari vuotta vanha finnsat, täysin sama malli. ja äänet katosi yllättäen. vika ei ole töllön tai boksin äänenvoimakkuustasoissa, scartissa, eikä edes vahvistinpiuhoissa. Katosi naps vaan kesken kaiken. eikä oo tullu takas sen koommin. kyrpii.
0

Kommentoi tätä vastausta

Sama homma täällä, p*skakshan siitä jotai on losahtanu. Yritin kattella oliko räjähtäneitä konkkia, mutta en niissä fyysisiä vikoja nähny. Eikä tuntunu olevan ykskään oikarissa mitä sähkömittarilla amatöörinä yritin mittailla. Scartista hävii siis ääni, ja tallennukset toimii miten toimii. Joka tapauksessa spdif antaa vielä ääntä, eli se voi vinkkinä antaa vielä jotain käyttöpäiviä porukalle!
0

Kommentoi tätä vastausta