Kysy
  • Minkälainen (lue: kuinka kallis) ylijännitesuoja oikeasti suojaa ukkoselta?

    link ] onko tämä passeli? Pitääkö ylijännitesuojien/UPS:ien välttämättä olla maadoitetussa pistorasiassa? Mikä olisi kohtuuhintainen UPS 500 watin virtalähteiselle tietokoneelle?

    ukkonen UPS ylijännitesuoja

3 vastausta

  • Nuo APC:n ylijännitesuojat ovat erittäin hyviä ukkosturvia.

    Valmistaja vaatii korvauksia varten, että johdot kytketään maadoitettuun pistorasiaan, sillä ylijännitesuoja ohjaa liiallisen jännitteen juuri maadoitukseen. Jotkut ylijännitesuojat voivat toimia muillakin periaatteilla tai yhdistelemällä useaa, mutta pääasiassa suojana käytetään maadoitusta.

  • Ylijännitesuoja ei toimi ainakaan parhaalla mahdollisella tavalla, ellei se ole maadoitetussa rasiassa, jossa se voi ohjata ylijännitteen vaarattomasti maihin.

  • Ylijännitesuoja toimii pelkkänä jatkojohtona jos ei ole maadoitetussa rasiassa APC:n laitteissa onkin yleensä kaksi lediä toinen on käytön valo ja toinen maattovalo molempien pitää palaa ennenkun homma on kunnossa, UPS- laitteissa maaton saa yleensä selville softapuolelta täällä ainakin mutta laitteita on kaikenlaisia elikkäs tuo maatto ja käytönvalo voi olla muunkin oloinen.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista