Minkä takia AppleTV:n airplay pätkii liikuvalla kuvalla?
+4
Eli apple tv on uusi. Koneena toimii macbook pro early 11. Nettinä dna 100M ja modeemi on thomsonin joku rimpula mutta ajaa asiansa. TV on joku LG:n plasmanrimpula. Eli ongelmana on kun toistan tietokoneelta vaikka elokuvaa airplay toiminnon kauttaa Apple tv:hen ja siitä telkkariin, eli peilattuna, niin kuva pätkii ja tökkii tyhmästi. Ei pitäis kuulua asiaan. Olen kokeillut yhdistää Apple tv:n piuhalla modeemiin eikä vaikuta mitenkään. Eli ongelma ei ole langattomassa verkossa. Verkon kanava on vaihdettu, eli naapureiden verkot ei häiritse. Ip Floodit otettu pois päältä jne, mutta silti ei pätkiminen lopu. Musiikki toistuu ihan hyvin mutta kuva tökkii/pätkii. Ideoita?

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
En tiedä nyt oletko kysyjä kuka sanoi ettei koneen wlan kortissa pitäisi olla mitään, mutta vaikka kuinka on applen laitteet toiminnallisia keskenään niin ei heilläkään ole töissä ihmisiä ketkä saa raudan toimimaan yli maksimi nopeuden.
+1

Kommentoi tätä vastausta

En ole tuohon laitteeseen perehtynyt mutta vastaavanlaisia streamaus ongelmia olen tavannut aikoinaan ps3:lla (ei omakohtaista komemusta mutta lukenut). Silloin vika oli yleensä siinä että video on ollut formaattia jota vastaanottava laite ei ole tukenut. Tällöin jokin toinen ohjelma koneella on muuttanut lennossa ohjelman formaattia mutta ei ole ollut tarpeeksi tehokas.

Tuo nyt on pelkkä arvaus mutta siitä ainakin itse lähtisin tutkiskelemaan.
0

Kommentoi tätä vastausta

Voipi olla että wlan kortti koneessa liian hidas, itsellä ilmeni samaa ps3 media serverin kanssa kun pleikkarissa vain 54mbs wlani kortti. Hd kuvan siirto kun kuluttaa helposti yli tuon sitä kaistaa jo ilman kunnon ääni raitaa.
0

Kommentoi tätä vastausta

koneen wlankortissa ei pitäis olla mitää. kun on nää omenantuotteet vähänniinku suunniteltu toimimaan keskenään.
-3

Kommentoi tätä vastausta