Kysy

5 vastausta

 • tässä linkissä mainio ja halpa fm-lähetin jolla onnistuu toisto muistitikulta puhelimesta virität vaa soittimeen taajuuden ja virrat otat röökinsytyttimesta

  https://www.motonet.fi/fi/tuote/476141/...toiminnolla-Usb

 • Tulee heti neljä tapaa, josta viimeisimmän itsekin mainitset.

  Helppo, äänenlaadullisesti parempi:
  Isompien markettien AV-hyllyillä on sellainen kasettiadapteri. Se on siis ihan kasetin näköinen kapistus, josta lähtee johto ja siinä päässä 3.5mm plugi joka tuikataan puhelimeen ja kasetti soittimeen. Soitin tietenkin luulee (jos siinä mitään älyä olisi...) soittavansa loputonta kasettia. Vehje saa tarvittavan sähkönsä soittimesta kelan kautta, jos se sitä nyt edes mihinkään tarttee. Yksi piuha soittimesta puhelimeen, aika simppeliä.

  Helppo, äänenlaadullisesti ehkä jopa kiduttava:
  Ainakin Hong Kong -tavarataloissa on tupakansytyttimeen meneviä FM lähettimiä, jotka nielee äänen joko piuhan kautta, muistikortilta tai usb-tikulta. Oman kokemuksen perusteella bassotoistoa ei ole, edes huonoa.


  Kikkailu:
  Bluetooth-FM lähetin jolloin säästyt soittimen vaihtamiselta ja piuhahäslingiltä. Äänenlaadusta ei ole kokemusta. Puhelin ottaa Bluetooth yhteyden ja palikka välittää FM taajuudella soittimeen.

  Paras:
  Vaihda se soitin Bluetooth versioon. :D

 • "FM lähetin ei aina toimi kunnolla. Kokemusta on ja kantavuus ei riittänyt auton radioon ja tässä on vielä nämä taajuudetkin jotka tuuppaavat muuttumaan siinä 100 km välein."
  Ja höpö höpö. Kaksi vuotta on ollut FM-palikka käytössä. Ei mitään ongelmia. Datanen se jaksaa trollata!

 • bluetooth vie akkua helposti, mutta laatu on hyvää koska digitaalinen siirtotapa

  mun mielestä helpoin tapa olisi hommata sellainen soitin, jossa 3,5mm tai rca liitin, ja siihen sopiva johto, samalla myös soittimen vaihto voi parantaa äänenlaatua ja paremmat vahvistimet

  toki, jos kasettidekki on ainoa tapa juuri nyt, niin tuo mainittu lisälaite voi olla kätevä

 • FM lähetin ei aina toimi kunnolla. Kokemusta on ja kantavuus ei riittänyt auton radioon ja tässä on vielä nämä taajuudetkin jotka tuuppaavat muuttumaan siinä 100 km välein.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista