Kysy

5 vastausta

 • Tässä yksi tapa tai oikeastaan se ainut oikea tapa millä ajuri asennetaan Windows 10:n.
  Lataa ajuri,pura zip paketti uuteen kansioon.Mene Device Manageriin eli missä koneesi ajurit on.Valitse se ajuri jonka haluat päivittää.Klikkaa sitä,paina oikeanpuoleisella hiiren koskettimella.Tulee esille Properties,valitse siitä Driver,Update Driver.Siitä kohta,Bronce My Computer Software,ilmestyy kohta Bronce.Siitä alat selaamaan sinne johon purit ajurin kansioon.Koska kyseessä on näytön ajuri niin valitset Graphis kohdan.Klikkaa sitä niin ilmestyy INF. file.Klikkaa sitä ja ajuri tiedosto tulee valikkoon.Paina OK jolloin kyseinen ajuri lataantuu jos se on Microsoftin hyväksymä.
  Muista Bronce kohdassa valita ruksi include subfolders.
  Näin ajurisi päivittyy.

 • Itellä HD 7770, muuten toimii hyvin, mut käynnistäes menee kirjautumisruudun kohdalla "no signal detected" lieneekö just näit ajuri ongelmia? Korjaantuu, kun irrottaa piuhan ja uudelleen kiinni! Sinällään ärsyttävä juttu kortti kyl käytetty eli tiedä, sit?

 • Bios voi myös niinsanotusti korruptoitua.Asenna Bios uudestaan ja tarkista että asetukset on oikein.Silloin kun Bios tekee noin että se ei tunnista ajuria tai laitetta lähtisin hakemaan vikaa Biosista,jos tämä nyt auttaa.

 • Sitten vaan pitää käyttää viimeistä toimivaa.
  Merkittävää olisi tietää, mikä kone.
  Läppäreihin käytetään ainoastaan koneen valmistajan julkaisemia ajureita.

 • https://www.amd.com/en/support voit ladata kortillesi sopivat ajurit, tai sitten Microsoft Update Catalog sivulta kirjoittamalla AMD 7970.
  Jos sait version 18 toimimaan hyvin niin käytä sitä.Yleensäkin näissä näytönohjaimen päivityksissä on vain korjauksia uusimmille korteille,niinsanottuja bugi päivityksiä.Aina se uusin ajuri ei ole paras vaan toimivin ajuri.
  Jos asensit Windows 10:n ja ajuri toimi niin turhaa niitä päivitellä,Windows 10:n osaa kylläkin itse etsiä koneellesi ajurit ja päivittää ne.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista