Miksi ovat ja pysyvät hölmöinä?
0
Naamakirjassa pukkaa loputtomasti "uutista" tykkää ja jaa, voita -uutista. Kaikkea mahdollista muumi mukeista pihasaunaan. Ja ei tarvitsisi kuin vilkaista sitä arpajaisten järjestäjän sivua, niin tajuaisi että pelkkää huijausta. Kuvat kopioitu netistä, ei mitään yhteistietoa "arpajaisten" järjestäjästä, vain pari postausta sivulla. Jne.
Mutta silti satoja "jaettu tykätty" kommentteja. Miksi sosiaalinen media tekee ihmisistä tyhmiä?

Ja en väitä että kaikki arvonnat naamakirjassa on huijausta, mutta jos on oikea arvonta, niin arvonnan järjestäjän sivulta löytyy muutakin kuin pari netistä kopsattua kuvaa.

2 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Kuka tuolla huijareiden ja viruksien tyyssijassa käskee olla. Face on täyttä roskaa.
+3

Kommentoi tätä vastausta

On myös hölmöä näsäillä ja siinä sivussa unohtaa vastata itse kysymykseen.
"Face on roskaa" on jotain minkä kysyjä tietää jo. Näsäily tekee sinusta vain hölmön.
Itse kysymykseen, koska ihmiset ovat laiskoja ja ahneita. Ajatus että yhdellä klikkauksella voi voittaa vaikka mitä, niin miksi tuhöata aikaa sen suuremmin sitä miettimään mitä klikkailee. Samat tyypit sitten valittaa kun sähköpostitse tulee roskapostia.
Ahneus saa ihmiset unohtamaan sen vanhan sanonnan millainen loppu sillä on.
Ja ei pidä unohtaa suomalaista perikateutta. Kun kaveri jakaa "klikkaa ja voita" linkin, niin pakkohan sitä on klikata, sillä perskuta rallas, voi olla huijaus, mutta jos en osallistu niin kaverilla on suurempi mahdollisuus voittaa.
Joillekkin some ei ole niin itsestään selvyys että osaisivat varoa verkon vaaroja, ei pelkkää tyhmyyttä, vaan pelkkää tietämättömyyttä.
Osa sitten vain ON niin puupäitä, että vaikka niille kiveen kirjoittaisi miten tunnistaa huijaus, niin se ei vain mene jakeluun.
Pistä epämääräiset arvonnat blokkilistalle ja jätä hölmöt hölmöilemään.
+2

Kommentoi tätä vastausta