Kysy
 • Miksi näyttikset kestävät noin 4-7 päivää.

  Saan hommata 4-7 päivän välein uusia näyttiksiä olen kokeillut asusta gigabyteä radeonia evegaa msi gainward.Älkää edes kysykö kuinka monta kertaa noi kortit on mennyt takuuseen ja aina vaihtanut merkkiä siinä toivossa jos tää nyt sit kestäis alkaa nolostuttaa jo tämmönen jimssin työntekiät varmaan ai taas se kaveri just eilen sä kävitkin täällä.Mistä moinen voi johtua ja muuten emossa on niitä patterin näköisiä juttuja kuuluko ne olla pyöreitä kuin jalkapallot meinaan osa on suoria ja osa pyöreitä ja parista pää jotenkin auennut onko tästä haittaa kone on noin puol kuukauttaa vanha ja täs osat

  Gigabyte GA-990FXA
  AMD FX-8120, AM3+
  650w lc power
  Gigabyte Bundle AMD Radeon 7950 (rikki kans)
  Noi näyttikset on kaikki mennyt samalla tavalla rikki ekana on näyttö alkanut punertaa tai vaihtaa väriä sit hävii kuva ja lopuks tuuletin leikkaa kiinni ja kuuluu poks poks.

4 vastausta

 • En tiedä onko tämä trollaus, koska kerroit juuri hyvin todennäköisesti vian, mutta.. Ne "patterin" näköset kuuluu kaikki olla päästä ihan suoria, jos yksikin on edes vähän pyöreä tuon ikäisessä emossa, niin takuuseen vaan. Saati sitten että pari on jo vuotanut..

  Edit: Ja on kyllä aika harvinaista että emosta noin nopeasti konkat (patterin näköset) hajoaa, ettei vaan olis tuon LC Powerin ansiota..

 • vähän pisti poweri silmään. Olen 100% varma kun emo ja powerin vaihtaa niin kummasti näyttikset alkaa toimiin.

 • Pistetään vielä kolmannen kerran sama tarina. Poweri on pommi ja kantsii vaihtaa samantien.

 • Kallis emo rikottu pommipowerilla. EI näin.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista