Kysy
  • miksi mun garrys mod ei toimi

    Osti steam joulu alesta garrysmodin A halpa B halusin pelata netissä ja ladata tavaraa.No netti peli ei toimi en pääse yksin peliin something creating script errors.En ole saanut ladattua ainuttakaan esinettä g modiin kun steam meinaa että mulla ei ole garrys modia olen kokeillut workshoppia ja add onsia.Missä vika silloin kun mulla oli fake garrysmod varetettuna toimi 100% joka käynistys kerralla mutta vei liikaa muistitilaa.Nyt ostettu peli joka toimii kerran 2 kuussa vittu mikä fail.

3 vastausta

  • mäki ostin garrysin joulu alesta ja mulla lagaa kaikki seinät ja esineet. Seinät on pinkki musta ruudullisia ja kaikki esineet mikskä pystyy muuttuu nii niit ei näy ja siin ilmas leijuu teksti ja siin lukee error

  • Scriptierrorit johtuvat siitä että serveri jolle yrität liittyä sisältää serverside virheitä eli serverin tiedostot eivät toimi tai serverin pelimuoto on rikki/luo scriptivirheitä. Serveri saattaa myös sisältää addoneita joita sinulla ei ole. Joten pelimuodon functiot yrittävät kutsua functioita addoneista joita ei ole. Mikä luo scriptivirheitä. Suosittelen että omistat/ostat cs:s hl2ep1 ja 2 ja poistat programsfiles/steam/steamapps/nimesi/garrysmod kansion. Jos varastetun gmodin operoiminen sisällyttää steam palvelun patchaamista niin asenna myös steam uudestaan. Ja wareta persees koska olet paska.

    Terveisin kultahomo jolla 1200 tunnin gmod 10,11,13 peliaika

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista