Kysy

7 vastausta

 • Kyllä kai ihmiseltä joskus saa mennä hermo. Tietääkö dRD edes mitä oli tapahtunut?

 • Mielestäni jkstone ansaitsisi vielä 1 mahdollisuuden vaikka hänellä menikin hermot pkaksp:eehen...

 • dRD tuskin tietää asiasta tuon taivaallista, pakko vain olla samaa mieltä kuin Suuri Moderaattori. Lopullisien bannien syyksi vedotaan asiaa, joka on ollut monta kk:ta siten.

 • Ylläpito tekee aikamoista hallaa itselleen.

 • >EDIT2: Lyhyet bannit ovat näpäytys,
  >joka normaalisti "kärsitään" kiltisti
  >ja toivottavasti opitaan niistä jotain.

  Silloin kuuluisikin perustella bannien syy.

 • Alkuperäiset lyhyet bannit napsahtivat moderaattoreiden päätöksen mukaan, tapausta en itse tarkkaan tiedä, mutta toisaalta uskon puolen vuosikymmenen perusteella että modet päättävät asiat fiksusti.

  Pysyvät bannit tulivat - ja pysyvät - useiden tuplatunnusten luonnista em. bannien jälkeen, joka on suoraan käyttöehtojemme vastaista ja kuuluu sarjaan "perseily".

  EDIT: Ja kysy/vastaa -alue ei ole keskustelualue, joten kaikki muut paitsi varsinaiseen kysymykseen vastaavat viestit poistetaan.

  EDIT2: Lyhyet bannit ovat näpäytys, joka normaalisti "kärsitään" kiltisti ja toivottavasti opitaan niistä jotain. Tuplatunnusten luonti tuona aikana johti myös "päätunnuksen" lopulliseen jäädyttämiseen, kuten myös kaikkien tuplatunnusten pysyvään jäädyttämiseen.

  EDIT3: jkstonella on näköjään jälleen, sääntöjen vastaisesti yksi tuplatunnus saitissa, nimimerkillä SAAATANA. Lupasin säilyttää sen, jos ko. henkilö ymmärtää keskittyä forumeilla käyttäytymiseen ja lopettaa turhan jankkaamisen. Käytännössä siis niin, että jos näen vielä yhdenkin noston ko. tapauksesta, myös tuo tunnus menee kiinni.

 • niinpä... turha sitä täällä on itkeä ja viljellä jotain salaliittoteorioita.. sitäpaitti sun neuvot oli aina välillä vähintäänki kyseenalasia

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista