Kysy
 • Miksi Microsoft Security Essentials ei asennu suomeksi?

  Versio 4.0.1526 ei asennu suomen kielellä, aiemmin oli versio 4.0.1111 (Beta). Asennusohjelma hankittu viralliselta kotisivulta, poistin Betan ja asensin uuden. Asentaminen tapahtui suomeksi, mutta ohjelma on englanniksi.

  Eipä muuten päivityskään (+ valittu tarkistus) alkanut asennuksen jälkeen, myöskään tehtäväpalkissa ei näy kuvaketta asennuksen jälkeen.

  Ohjelma on asennettuna kyllä kun Käynnistä-valikosta sen avaa, ja tehtäväpalkin kuvakekin tulee tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen näkyville, mutta ohjelma vain on englanniksi.

  Voisiko aiempi englanninkielinen Beta jotenkin liittyä tähän, kun ohjelman asetuksetkin näyttävät pysyneen muistissa poistamisenkin jälkeen. Voisiko tämä jotenkin luulla aiemman mukaan että käyttäisin englannin kieltä (vaikkakin järjestelmä on suomenkielinen).

  Suoritin poiston uudelleen, käynnistin tietokoneen uudestaan, poistin väliaikaistiedostot jne.. ja asensin uudestaan (varmuudeksi Suomi-versio suoraan Download Centeristä). Ei mitään vaikutusta, asennus tapahtuu suomeksi, mutta ohjelma itsessään on englanniksi (+ poisto englanniksi).

  Olin lukenivani ulkomaalaisesta keskustelusta että joku olisi saanut kieleksi kiinaa, joku japania...

  Onko kyse suuremmasta sekaannuksesta vai esiintykö ongelma vain harvoilla? Aiemmin näin ei ole käynyt, kun asennus on ollut suomeksi on myös ohjelmakin ollut. Olin kuvitellut aiemmin, että koska kaikille kielille on omat asennusohjelmat, niin kieli olisi pakkauskohtainen. :/

  Kiitoksia kaikesta asiallisesta, muu jätettäköön omaan arvoonsa...

  EDIT: Curvy2: En ymmärrä mitä tarkoitat palkeilla. Käyttöjärjestelmä on suomenkielinen ja Microsoft Security Essentialsissa ei voi vaihtaa kieltä. Koko ohjelma on englanninkielinen poistajaa myöten... Olen myös poistanut, ladannut ja asentanut uudestaan muutaman kerran.

  Anonyymi: Kiitos linkistä, Fix it -korjaus poistaa ohjelman asetuksineen helposti ja nopeasti, mutta ei auttanut...

  RATKAISTU: Ongelma ratkeaa näin: Etsi ja asenna vanha Suomi-versio --> Asenna uusi päälle!

  Microsoft Security Essentials suomen kieli suomi

3 vastausta

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista