6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
trollaus on kaunis taiteenlaji, mutta valitettavasti 99% yrittäjistä epäonnistuu
+4

Kommentoi tätä vastausta

Niih, sitä kannattaisi kysyä joltain trollausekspertiltä, kai se sitten tuottaa niille, jonkinlaista mielihyvää, joka on tasoltaan verrattavissa orgasmiin. Se on sitä samanlaista mielihyvää mitä natsit sai aikoinaan kun tappo juutalaisia. Suomeksi: Trollaajat ovat aivottomia, jälkeenjääneitä idiootteja, joilla on liikaa aikaa, jota he eivät osaa käyttää mihinkään järkevää.

Tuolta lisää aiheesti kolmentoista sivun verran: http://www.tiede.fi/keskustelu/49619/ke...ollaavat/sivu/1
+3

Kommentoi tätä vastausta

Onko tämä trolli?
+1

Kommentoi tätä vastausta

Ihmiset trollaavat, koska nykymaailmassa heillä on liikaa vapaa-aikaa, joka lopulta johtaa tylsistymiseen ja koska tietoyhteiskunta on ainakin väitetysti heikentänyt ihmisten mielikuvitusta eivät he keksi mitään kehittävää tekemistä vapaa-ajalleen. Ja koska internet suo ihmisille ainakin vielä toistaiseksi tietynasteisen anonyymiteetin, useimmat näistä tylsistyneistä ihmisistä päättää kuluttaa aikaansa ns. trollaamalla muita ihmisiä anonyymisti. Tämän "trollauksen" kaltaista toimintaa on toki esiintynyt ennen tietoyhteiskuntaakin, mutta silloin se ei ollut yhtä suuren ihmisjoukon havaittavissa.
0

Kommentoi tätä vastausta

Juuri se on varmaan jotain kiksejä siitä kai sitten saa niin kun tuossa edellä mainittiin, tosin joskus kun kysymys on älytön, sattuu olemaan vaikka huvittavaa aikaa ei malta olla vastaamatta kysymykseen samalla mitalla.
Jos vaikka sattuu olemaan niin huono selittäjä asialle jota kysyy miten asian sitten esittää vaikka asia olisi kysyjälle kuinka polttava hyvänsä, tai sattuu olemaan juuri koneen hankkinut ei tiedä tavoista, ei koneista, asiasta josta on tarvetta kysyä, kysyy siis missä palstalla vain.
On toisaalta typerää vastata, vastaamalla niin sanotusti samalla mitalla jolla kysymys on esitetty, siten saada vaikka uusi koneen käyttäjä saaman netistä juurikin sellaisen kuvan että sieltä turhaa kysyä mitään, ei netti ole kun laskujen maksuun ja v****tuiluun ja taas saatiin yksi uusi pettynyt koneen hankkija, ehkä tuleva trolli tai vastaava, samaan johtaa usein myös peukutus, eihän sitä tiedä mistä kukin ottaa herneen nenäänsä.
-1

Kommentoi tätä vastausta

"On internet you can be anything you want, its strange that so many people choose to be stupid..."

http://weknowmemes.com/wp-content/uploa...ng-you-like.jpg
-1

Kommentoi tätä vastausta