Miksi en pysty maksamaan Nordean Mastercardilla Paypalissa?
-1
Toimiiko teillä Nordean Mastercard ja PayPal maksut?

Posti lähetti Fasttech ostoksen takaisin Kiinaan ja Fasttech lupasi lähettää tuotteen uudelleen, jos maksan postimaksun 6€. He lähettivät PayPal linkin, mutta en saa maksettua sitä Nordean Mastercardilla. Internet maksut on päällä.

6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Minulla ainakin pystyy maksamaan ilman mitään latailuja, kirjaudun vain sisään paypaliin ja maksan. Tietenkin pitää ensin lisätä kortti paypaliin.
+3

Kommentoi tätä vastausta

"Jaa, onko se muuttunut että ensin pitää ladata Paypaliin credittiä ja sitten vasta maksaa." Ei todellakaan tarvitse ladata ensin rahaa sinne. Itse käytän melkein viikkoittain paypalia ja sinne kun on kortin linkittänyt niin raha lähtee suoraan kortilta kun paypalilla maksaa. Toki saa lisätä paypaliin suoraan rahaa jos haluaa, mutta ei todellakaan ole mikän pakko tehdä sitä extra steppiä. Ottakaa asiasta selvää ennekuin vastailette väärin.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Miksi lähetti takaisin?
+1

Kommentoi tätä vastausta

PayPal maksuja varten pitää kai ensin tehdä PayPal-tili, johon voit luottokortilla ladata credittiä.
-2

Kommentoi tätä vastausta

Jaa, onko se muuttunut että ensin pitää ladata Paypaliin credittiä ja sitten vasta maksaa. Olen käyttäny monta vuotta ainoastaan Alipay maksuja, missä voi maksaa suoraan luottokortilta. Harmi.
-3

Kommentoi tätä vastausta