Kysy

5 vastausta

 • Ilmeisesti tätä ei vielä ole korjattu. Googlen työntekijä kuitenkin kirjoitti tälläistä Googlen tukifoorumille:

  "Everyone else - Weve been able to reproduce this now, and are actively working on a fix. Its not specific to updating Flash or not. Please sit tight while we work on the fix and Ill update this thread as we know more. Thanks!"

  Eli ei voi kuin odotella ja varmistella, että chrome on päivittynyt uusimpaan versioon. Käytä jotain muuta selainta sillä välillä.

 • joo..itsellä kaatunut kanssa esim youtube videota katsottaessa. eikä koneen tehoistakaan pitäisi olla kiinni. i7 ja gtx580

 • eilen jouduin myös itse vaihtamaan väliaikaisesti Chromeen, Foxin hieman seottua, sekoaminen johtui omasta mokasta. puolisen tuntia chromella selailin, jonka aikana sain sen kaatumaan kahdesti. auki oli kaksi tabia + asetukset välilehti. molemmilla kerroilla eri tabit auki, mutta asetukset kohdan avaaminen aiheutti täydellisen jumiimisen. en tiedä varmaksi onko kyseessä chromen oma ongelma, mutta koskaan ei ole itselläni foxi kaatunut vastaavassa tilanteessa. lisäksi mikäli foxi onkin kaatunut tai ei ole vastannnut komentoihin, hetken odottelun jälkeen tuo on useimmiten palautunut normaaliksi.
  chrome vaikuttaisi ihan näppärältä selaimelta muutoin, mutta ainakaan itse en osaa pistää tuota google codea/greasemonkey scriptejä toimimaan. asennettua ne saan, mutta en toimimaan.. tästä johtuen ainakin edelleen olen lähes pakotettu käyttämään firefoxia.

 • Itellä on ainaki tää viimesin versio alkanu kaatuilemaan vähän väliä muutenkin.. Paska selain.

 • Sama täällä, tuli pikavaihto takaisin Firefoxiin.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista