Miksei verkkotulostimet eivät tulosta?
-1
Mulla on palvelumella (win server 2008 R2) verkkotulostimia. Nyt osa niistä toimii, mutta osa on offline-tilassa ja yksi antaa erroria. Kaikki tulostukset jäävät jonoon. Tulostimet on käynnistetty uudelleen, Print Spooler sop + start ja %WINDIR%\system32\spool\printers -kansio tyhjennetty. Edelleen osa tulostimista on offline ja yksi on error. Mitä voisin tehdä, että saisin tuylostuksen toimimaan. Muut tulostimet toimii ok.

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Älä ihmeessä kuitenkaan kerro miten ongelma ratkesi, jos jollain sama ongelma, niin selvittäköön itse.
+2

Kommentit (1)

No joo sori :D Hävettää, ku en tajunnu sitä heti. Yksi kytkin oli rikki mihin nämä kolme tulostinta oli liitetty. Vaihdoin varakytkimen tilalle, niin lähti toimii. - Intel_
Ja tässä vielä tähän pääketjuun vastaus: No joo sori :D Hävettää, ku en tajunnu sitä heti. Yksi kytkin oli rikki mihin nämä kolme tulostinta oli liitetty. Vaihdoin varakytkimen tilalle, niin lähti toimii.
0

Kommentoi tätä vastausta

Print servers can cause slow printing because they are a single point through which all print jobs are being sent and processed. So if there are inefficiencies in this one point, the printing can become inefficient in the entire network.
Get 123.hp.com/setup Support from Tech Experts : https://123hp.co.uk/
Call our 123.hp.com/setup Technical Assistance at 1-888-580-0856.
https://123hp.co.uk/ojpro6830/
0

Kommentoi tätä vastausta

Kysymys ei enää ajankohtainen. Tämä ratkesi.
-2

Kommentoi tätä vastausta