Kysy

9 vastausta

 • Näyttäs googlen perusteella olevan Pando Media Boosterin prosessi. Voi olla asentunu jonkun ohjelman mukana jonka olet viimeaikoina koneellesi ladannut. Jotkut online pelitkin ilmeisesti asentaa tuon härpäkkeen. Ei ilmeisesti varsinainen haittaohjelma, mutta tuskin mikään hyödyllinenkään.

 • se on mahollisesti Pando Media Booster.
  eli se tullee konneelle jos olet ladannut jonkun pelin lataus managerin avulla.

  jos et ole, niin se on sitten mainos ohjelma joka kannattas heti poistaa se vaikka spybotilla, SUPERAntiSpywaren, Malwarebytes Anti-Malware ja ad-awarella.

  ad-aware ohjelman asennusta ei kannata ennään jättää konneelle kun se on todella raskas ohjelma nykyään, mut kannattaa käyttää konneella sitä.

 • Oliskohan kyseessä Pando Media Booster, joka tulee ainakin League of Legends -pelin mukana.

 • Pando Media Booster (PMB.exe tai Pando.exe). Taustalla toimiva P2P-ohjelma, joka varastaa tietämättäsi 10-70 prosenttia nettikaistasi. Sen saa koneelleen varmimmin asentamalla jonkun ilmaispelin (F2P, Free-to-play) esim. (=ei tyhjentävä lista):
  Allods
  Bloodline Champions
  Grando Espada
  Heroes of Newerth [HoN]
  League of Legends [LoL]
  Lord of the Rings Online
  Vidictus
  Maplestory

  Varastaa kaistaasi silloinkin, kun et kyseisiä pelejä pelaa, sillä se käynnistyy tietokoneen käyttöjärjestelmän käynnistyksen yhteydessä.

  Voi poistaa Ohjauspaneelin kautta, mutta palautuu koneelle, jos edelleen pelaa peliä/pelejä, jonka kylkiäisenä sen on koneelleen asentanut.

 • Kiitos paljon kaikille , olin asentanut APB - All Point Bulletin koneelleni mutta muistin ettei ole beta keytä :/. Sen yhteydessä varmaan tullut. Mutta ilmeisesti ihan helppo "poistaa" suljenko vaan prosessin vai millain löydän sen minne se on asentunut?

 • "Voi poistaa Ohjauspaneelin kaitta, mutta palautuu koneelle, jos edelleen pelaa peliä/pelejä, jonka kylkäisenä sen on koneelleen asentanut."

  Olisiko neuvoja, miten saisin kokonaan poistettua, vaikka jokin oma scripti joka poistaa sen aina automaattisesti koneen/pelin käynnistettyään? Ihan mikä vain neuvo

 • Tuo hiton Pando ku käynnistyy koneen käynnistyksen yhteydessä, ni en pääse työpöydällä näppiksellä tai hiirellä tekemään juuri mitään. Eli pitää poistaa se prosesseista ensin, ni sit lähtöö taas näppikset ja hiiret toimimaa. Iha kahelia.

 • 1. Mene suorita.
  2. Kirjoita msconfig.
  3. Mene avautuu käynnistyksessä tai jotakin muuta vastaavaa.
  4. Voit ottaa sovelluksia pois käytöstä (käynnistyksen yhteydessä)
  5. Kysy lisää neuvoja jos et osaa käyttää Msconfig:gia.

 • Voisiko myös olla Sonyn "Picture Motion Browser"? Se on ohjelma, joka tulee mukana, jos olet ostanut Sonyn HD-videokameran. Itsellä se tekee muistaakseni pikakuvakkeen nimeltä PMB.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista