6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Tämmösellä ei tarvii miettiä kosteita liinoja http://www.jimms.fi/tuote/C8021120
+3

Kommentoi tätä vastausta

Itse olen aina puhdistanut pelkällä mikrokuituliinalla. Ei siihen mitään pesuaineita tarvitse.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Vähän hönkäset siihen ja hinkkaat hiukan hihalla. Ei tällaisiin mitään Hi-tech laitteistoa tarvita
+1

Kommentoi tätä vastausta

Hyvä kysymys! Mattanäyttöjen puhdistukseen ei juurikaan ole nähty vaivaa liiemmin ilmoitteluun purkkien kyljessä saati "osaavalla" myyjä puolella. Pilaat näytön helposti väärällä myynnissä olevalla tuotteella joka on tarkoitettu glossy näytölle ja surmaa ei korvaa juurikaan mikään takuu tässä tapauksessa.

http://j.mp/wr9O0R

ainoa mitä voin suositella ei vahingoita näyttöä (kun ohjeiden mukaan vaan suihkii :)
+1

Kommentoi tätä vastausta

Sopivan kostea esim. uusi tiskirätti/rulla wettex erittäin laimealla fairy tiskiaineseoksella jos eivä sormenjäljet muuten lähde, näytön on parempi antaa jäähtyä ennen kuin alkaa puhdistamaan.
Yleensä pelkkä sopivan kostea tiskirätti riittää kun näyttöä ei ole pahemmin klähmitty.
Sopivan kostea on siis sellainen ettei vesivalu pitkin näyttöä, mutta ei liian kuivaksi puristettukaan ole hyvä, harjoittele vaikka ensin ikkunaan ta peiliin, sopivan kostealla puhdistettua ei tarvitse siis pyyhkiä/kuivata enää toisella rätillä.
Ainoa poikkeus on jos käytätä pesuaineseosta, sen jälkeen huuhtelet rätin hyvin ja pyyhit näytön rätillä riittävän moneen kertaan että pesuainejäämiä ei jää näytölle.
0

Kommentoi tätä vastausta

Marketeista ja optikoilta saatavat silmälasin pyyhkimisliinat sisältää riittävän tehokasta myrkkyä puhdistamaan tiukimmankin lian, muttei liian vahvaa vahingoittaakseen näyttöä.
0

Kommentoi tätä vastausta