Mikä Ati Radeon 5850 valmistaja on luotettavin ja halvin?
0
link ] listaa löytyy... Halvin Vertex 3D, en ole tosin koskaan nähnyt ko. merkkiä

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Itse valitsisin noista todennäköisesti Club 3D:n kortin. hintaero halvinpaan kuitenkin vain muutaman euron. Hyviä kokemuksia club 3D:n korteista. :)
0

Kommentoi tätä vastausta

Minä valitsisin Asuksen kortin 3 vuoden takuun vuoksi.
0

Kommentoi tätä vastausta

Äänet myös Clubille, itsellä on myös pelkästään hyviä kokemuksia. Myös Sapphirelta ja HIS:ltä uskaltaisin Radeonin ostaa. Eikä Asuksestakaan ole pahaa sanottavaa, mutta eipä ole kokemuksiakaan. Vertex vaikuttaisi olevan uusi valmistaja kortti markkinoilta, olen niitä joihinkin setteihin pistänyt samoin kuin ECS:ssää ja Zotacin tuotteita. ECS:ästä on emolevyjen puolelta hyviä kokemuksia itsellä samoin kuin Zotacin 275:stä jollainen hyrrää mukavasti kaverin koneessa.
0

Kommentoi tätä vastausta

siis, kaikki nuo (sapphire, asus, HIS, club 3d) yms ovat ihan hyviä, mutta vaikka kuinka luotettavai ovat niin muista katsoa kellontaajuuksia, ja että minkälainen fani kortissa.
0

Kommentoi tätä vastausta

Referenssi kortit ovat valmistajasta riippuen täysin identtisiä. Eroa on tasan tarroissa ja "valmistan" myöntämässä takuussa. Club ei tee itse ensimmäistäkään korttia mutta myy niitä ominaan. Valmistajat "muokkaava" kortteja jolloin mahdollisesti kellot nousevat, jäähyt parantuvat tai muuta vastaavaa. Mutta "peruskortti" on 100% identtinen kaikilla valmistajilla.
0

Kommentoi tätä vastausta