Mikä android-puhelin saa parhaiten päivityksiä?
0
Samsungin puhelimet saavat ilmeisesti päivityksiä vain kaksi vuotta, vai olenko ymmärtänyt jotain väärin? Tarjoaako jokin muu valmistaja päivityksiä pidemmäksi ajaksi? Virallisista päivityksistä siis kyse. Saako esim. tietoturvapäivityksiä vielä pidempään?

7 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Lyhyenä vastauksena, aina kalleimmat ippulaivamallit tuppaa olemaan niitä, myös valmistajat jotka tekevät ns. "yhtä luuria" Kuten Oneplus.

Android luurien päivittyminen on kuitenkin aina suht. säännöllisen epävarmaa jollei kyseessä ole Google pixel tai Nexus.

Tosin, jos tosi pitkä ja suht varma päivitysten saatavuus on sinulle todella tärkeää ja lähellä sydäntä en voi muuta kuin yskäistä: *iPhone*

Se vaan on kylmä fakta.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Itsellä on positiivinen kokemus Sony Xperia X Perfomance -luurista. Luuri on ollut minulla vasta 3 kk ja tullut enemmän päiväityksiä kuin aikaisemmin olleisiin Samsungin (S3 mini ja S5 Neo) luureihin yhteensä.
Toki tuo X Performance kuuluu noihin ns. lippulaivamalleihin, kun taas S3 mini ja S5 Neo on kumpikin "halpoja kopioita".
+1

Kommentoi tätä vastausta

"Lippulaivamallit juupa juu oma note 2 eipäivittynyt kuin kerran tai kaksi käyttiksen osalta eikä edes versionumero vaihtunut."

Niin eli mitä opimme tästä...
+1

Kommentoi tätä vastausta

Loppuvuonna julkaistavat Android O versiolla varustetut laitteet saavat Googlelta päivityksiä ohi hitaiden laitevalmistajien jarrujen: https://www.theverge.com/2017/5/12/1563...t-treble-google
+1

Kommentoi tätä vastausta

Lisäys Androidcentralin artikkeli: http://www.androidcentral.com/monthly-s...youll-never-get
0

Kommentoi tätä vastausta

Lippulaivamallit juupa juu oma note 2 eipäivittynyt kuin kerran tai kaksi käyttiksen osalta eikä edes versionumero vaihtunut.
0

Kommentoi tätä vastausta

Xiaomi tarjoaa myös hyvin päivityksiä vanhoillekin malleille, esim:
https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comment...ing_its_phones/
Lisää Xiaomin päivityksistä toki löytyy googlella...
Juuri tästä syystä itse aion seuraavaksi hankkia Xiaomi -luurin.
0

Kommentoi tätä vastausta