Kysy
 • Mikä android-puhelin saa parhaiten päivityksiä?

  Samsungin puhelimet saavat ilmeisesti päivityksiä vain kaksi vuotta, vai olenko ymmärtänyt jotain väärin? Tarjoaako jokin muu valmistaja päivityksiä pidemmäksi ajaksi? Virallisista päivityksistä siis kyse. Saako esim. tietoturvapäivityksiä vielä pidempään?

  Android päivitykset tietoturva

7 vastausta

 • Lyhyenä vastauksena, aina kalleimmat ippulaivamallit tuppaa olemaan niitä, myös valmistajat jotka tekevät ns. "yhtä luuria" Kuten Oneplus.

  Android luurien päivittyminen on kuitenkin aina suht. säännöllisen epävarmaa jollei kyseessä ole Google pixel tai Nexus.

  Tosin, jos tosi pitkä ja suht varma päivitysten saatavuus on sinulle todella tärkeää ja lähellä sydäntä en voi muuta kuin yskäistä: *iPhone*

  Se vaan on kylmä fakta.

 • Itsellä on positiivinen kokemus Sony Xperia X Perfomance -luurista. Luuri on ollut minulla vasta 3 kk ja tullut enemmän päiväityksiä kuin aikaisemmin olleisiin Samsungin (S3 mini ja S5 Neo) luureihin yhteensä.
  Toki tuo X Performance kuuluu noihin ns. lippulaivamalleihin, kun taas S3 mini ja S5 Neo on kumpikin "halpoja kopioita".

 • "Lippulaivamallit juupa juu oma note 2 eipäivittynyt kuin kerran tai kaksi käyttiksen osalta eikä edes versionumero vaihtunut."

  Niin eli mitä opimme tästä...

 • Loppuvuonna julkaistavat Android O versiolla varustetut laitteet saavat Googlelta päivityksiä ohi hitaiden laitevalmistajien jarrujen: https://www.theverge.com/2017/5/12/1563...t-treble-google

 • Lisäys Androidcentralin artikkeli: http://www.androidcentral.com/monthly-s...youll-never-get

 • Lippulaivamallit juupa juu oma note 2 eipäivittynyt kuin kerran tai kaksi käyttiksen osalta eikä edes versionumero vaihtunut.

 • Xiaomi tarjoaa myös hyvin päivityksiä vanhoillekin malleille, esim:
  https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comment...ing_its_phones/
  Lisää Xiaomin päivityksistä toki löytyy googlella...
  Juuri tästä syystä itse aion seuraavaksi hankkia Xiaomi -luurin.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista