Kysy

7 vastausta

 • IlariJ:llä täytyy siis olla Lumia 920 tai iPhone helvetin tyhmästä kommentista päätellen.

 • Tämä riippuu tiestysti pitkälti käyttötarkoituksesta. Puhelimen ulkonäkö voi olla monille tärkeä kysymys, ja siihen toisen on vaikea sanoa mielipidettä. Mikäli kuitenkin ominaisuudet painavat enemmän, niin huomiota kannattaa kiinnittää esimerkiksi kameraan. Kameran laatuun vaikuttavat muutkin tekijät kuin megapikselien määrä, mutta siitä saa hyvin suuntaa. Paljon kuvaavalle voimme suositella Nokian PureView-tekniikalla varustettuja puhelimia. Peleistä kiinnostuneille Applen iPhone tai esimerkiksi HTC:n tai Samsungin Android-laite tarjoaa enemmän koettavaa. Mikäli ei koe tarvitsevansa kaikkia älypuhelinten ominaisuuksia, niin monissa peruspuhelimissakin on kamera tai mahdollisuus nettiselailuun. Reilusti alle satasellakin saa aivan kelpo luureja, silloin vain kosketusnäyttö taitaa jäädä haaveeksi.

 • riippuu aina siitä mitä tarvitsee, ja mihin on tykästynyt.

  Itselleni pääasia on tuntuma, kun kapulan ottaa käteen: monissa puhelimissa on vaikka mitä ominaisuutta, mutta ne tuntuu kädessä enemmän muovileluilta kuin sellaiselta, joka olisi kunnolla tehty suojaamaan laitteen sisuskaluja ja takaamaan toimintavarmuuden hieman reilummalla reissulla.

 • uutta puhelinta ostaessa kannaattaa kiinnittää huomiota, että se ei ole android EIKÄ varsinkaan samsung

 • Näytön resoluutioon. 3.5¨ näytössä reson pitäsi olla 800*480 4¨ näytöissä sama reso menee vielä.
  Takuuaika kannattaa ottaa huomioon, että se olis 2 vuotta.
  Suorittiminen nopeus olisi yli 1 ghz tai siinä olisi 2 tai useampi ydin.
  Keskusmuistia on hyvä olla 350mb mieluusti 512mb ja yli
  sisäiseen tallenustilaankin kannattaa kiintittää huomiota ja saako siihen muistikorttia. mieluusti tilaa kannbattaa olla 8gb.

 • Lyhyesti: Samsung Galaxy 3 tai note 2 tällähetkellä. Parempaa ei ole tarjolla atm. T: SG3 omistaja

 • Android jos haluut älypuhelinta (SGS3/Note 2), Lumia 920 tai iPhone 5 jos haluut puhelimen joka on yhtä tyhmä kuin käyttäjänsä.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista