Meneekö tabletin LCD paneeli naarmusta rikki?
0
Kolmatta kertaa vaihdoin Teclast tabletin lasidigitizeria, niin tuli pientä naarmua LCD paneeliin. Toimi ihan hyvin kaksi viikkoa, mutta nyt ei tule näyttöön mitään. Tabletti ei ole tippunut tai saanut kolhuja tänä aikana.

Kokemuksia?

LCD paneelin pinnallahan on lasi niin ei kai pieni naarmu riko paneelia, jää vain pieni jälki? Onko näissä tableteissa jotain patteri tyylistä kuten pöytäkoneissa josta virta loppuu, vai olisiko LCD paneelin kaapeli vanhuuttaan rikkoutunut?

Volume ja power kaapelin uusin viimme syksynä, ja tuli sillä kuntoon. Nyt tarkistin myös akun tinaukset lämmlttämällä kolvilla

8 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Moni olisi jättänyt homman kokonaan siihen,mutta näköjään osaava osaa korjata.Onnea vain ja pitkää käyttöikää.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Ei mene.Yleensäkään et tarvitse siihen mitään suojalasia koska se vain huonontaa kosketusta.Toisekseen siinä ei ole mitään lasia vaan muovisekoitus,lasi kestää huonosti lämmön vaihteluja eli laajenemista/kutistumista.
0

Kommentoi tätä vastausta

Lisäksi
Onko Windows 8.1 päivitykset rikkoneet jotain ajureita, kuten vuosi sitten rikkoi kosketusnäytön? Päivityksen tein pari päivää aiemmin .

(kosketusnäytön sain korjattua Androidin avulla kun dualboot tabletti)
0

Kommentoi tätä vastausta

PS.Sen kutsumasi lasi pinnan alla(Muovi) on niinsanottu LCD-moduuli, jonka luultavasti olet rikkonut irrottaessasi näytönsuojia.
0

Kommentoi tätä vastausta

Tarkennetaan hieman.
Lasi, minkä alla liimattu digitizer eli kosketus näyttö, mutta ei kyse suojakalvosta..
Lasi digitizerin alla LCD näyttö, mikä ei ole liimattu yhteen kuten joissain Applen tai Samsung kännyköissä.

Tärkein oli unohtunut eli Teclast x80h, joka palvellut loistavasti.

Varmaankin jokin näytönohjaimen komponentti, tai kaapeli piirilevyltä paneelille vioittunut... harmi... luulin tuon tabletin olevan ikuinen...
0

Kommentoi tätä vastausta

Juu, ei kiitos Windows 10.
0

Kommentoi tätä vastausta

Oli LCD kaapelin liitin auennut.

Kohta 7:53 akun alla.
https://www.youtube.com/watch?v=wmPsWpLXgO4

Toimii ja kiitos kaikille !!!!!!
0

Kommentoi tätä vastausta

Mikään ei ole ikuista,tosin nykyään niinsanotusti tabletit ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia,sekä ei tarvitse päivitellä joka hetki kuten Windowds 10:n.
-1

Kommentit (1)

Kyllä tarvitsee päivitellä tietoturvan takia aika useinkin. Windows tablettimien elinkaari on luonnollisesti pidempi jos niihin asentaa uusimmat Windows versiot. Tällöin tabletti voi pysyä turvallisena jopa 10-vuotta. - WinLix